Skip Navigation Links

Şehirler Ve Kültürler-yörelerimiz Gezi Başvuruları Başladı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN 2015 YILI 15 NİSAN-17 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA 'ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER-YÖRELERİMİZ' ADLI PROJEMİZ KAPSAMINDA KİL

Şehirler Ve Kültürler-yörelerimiz Gezi Başvuruları Başladı

Adana   A+a-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2015 yılı 15 Nisan-17 Haziran tarihleri arasında 'Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz' adlı projemiz kapsamında Kilisli gençlerine yönelik bin 400 kontenjan ayrıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığınca, gençlerin tarihi ve kültürel yönden çevre iller ile kendi il ve ilçelerini yakından tanıması, buralarda yaşayan akranları ile tanışması ve gençler ile diyaloğun arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla 2015 yılı 15 Nisan-17 Haziran tarihleri arasında 'Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz' adlı projemiz kapsamında Kilisli gençlerine yönelik bin 400 kontenjan için gezi başvuruları başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, projeden 14-29 yaş arası gençlerin ücretsiz yararlanacağını ifade ederek, "Proje kapsamında gençler merak ettikleri ve daha önce görme fırsatı elde edemedikleri yerleri ziyaret edecekler. Bu etkinliklere engelli gençlerin de refakatçileriyle katılımı mümkün olacak. Aynı zamanda şehit veya gazi yakını olanlara, anne veya babası vefat edenlere, dezavantajlı ve kırsal kesimde yaşayan gençlere öncelik verilecek" dedi.
İl Müdürü Remzi Arkaltı, gezilere katılmak isteyen gençlerin Kilis Gençlik Merkezine şahsen başvuru yapmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet