Skip Navigation Links

Ceylan'dan Hadi'ye Ziyaret

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU BAŞKANI PROF. DR. ALPASLAN CEYLAN, GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ FAZLI BAYRAM HADİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Ceylan'dan Hadi'ye Ziyaret

Adana   A+a-

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, organizasyon konusunda deneyimli bir ekibe sahip olan Adana'ya ulusal ve uluslararası müsabakalar vereceklerini söyledi.
Aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü İlk Çağ Tarihi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Alparslan Ceylan, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Adana Kentine ve İnsanına Hizmet Vakfı'nın iş birliğiyle gerçekleştirilen "Birinci Uluslararası Tarihte Adana ve Çukurova Sempozyumu"na katılmak için bulunduğu Adana'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi ziyaret ederek federasyonun faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulundular.
Ceylan, geleneksel spor dallarını yaşatmak için 1996 yılında "Geleneksel Spor Dalları Federasyonu" kurulduğunu belirterek, "Başta ata sporu güreş olmak üzere atlı cirit, rahvan binicilik, atlı okçuluk, kızak-atlıkızak, aba güreşi, kuşak güreşi, şalvar güreşi ve matrak gibi sporları yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için bu sporlara sahip çıkıyoruz" diye konuştu.
Adana'da organizasyon konusunda deneyimli bir ekibin bulunduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Aslan, Adana'ya ulusal ve uluslararası müsabaka vereceklerini, yakın hedefte yıldız ve gençler Aba Güreş Türkiye Şampiyonası'nı Adana'da yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.
HADİ: "HER TÜRLÜ ORGANİZASYONUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ"
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 400 çalışanla sporun hizmetinde olduklarını, organizasyon konusunda hayli deneyimli ekibiyle beraber verilecek her faaliyetin üstesinden geleceklerini ifade ederek teşekkür etti.
Geleneksel Spor Dalları Adana İl Temsilcisi Milli Güreşçi Miktad Birer, Federasyon Başkanı Prof. Dr. Ceylan'ın ziyaretinden onur duyduğunu, Adana'nın hava koşulları, çağdaş tesisleri ve başarılı ekibiyle uluslararası müsabaka yapmaya uygun olduğunu kaydetti.
Ziyaret sırasında Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Murat Adıgüzel ile Halit Yılmazel de hazır bulundu.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet