Skip Navigation Links

“Sen dağın bu tarafının umut ışığısın”

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan, seçim ziyaretlerini Erzin’de sürdürdü.

“Sen dağın bu tarafının umut ışığısın”

Politika   A+a-

Erzin İlçe Teşkilatının onuruna verdiği kahvaltıya katılan Mehmet Alğan’a Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’de eşlik etti.

Başkan Kasım Şimşek, Alğan’a hitaben bölge halkının milletvekillerinden istediği hizmeti öneriler şeklinde sıraladı. Şimşek,  “halkı ve teşkilatı seçimden sonrada unutmayacaksın. Vekillik görevin sadece düğün ve cenaze törenlerine katılmak olmayacak. Sen dağın bu tarafının umut ışığısın. Seçim bölgene en iyi hizmeti getirmek için kendinle yarışmalısın. Çünkü sen genç bir vekilsin ve Hatay için gelecek ve umut vaat ediyorsun. Ve koşmaktan yorulmazsın” dedi.

“HATSU mağdur etmeye devam ediyor”

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet verme noktasında İlçede çeşitli sıkıntı ve huzursuzluk yaşattığını dile getiren Erzin Belediye Başkanı Şimşek, “Biz büyükşehri böyle hayal etmemiştik. Büyük şehir neden oldu? Çünkü ilçe ve belde belediye başkanları yatıyor ve satıyordu. Bulunduğu sorumluluk bölgesine hizmet vermiyordu. Köprümüz yıkıldı yapmadılar. Sularımız kesildi bakmadılar. Dağdan gelen içme suyunu sattılar. Bizden toplamda 15’a trilyon yakın para aldılar. Erzin’e hiç hizmet yapmadılar. Astıkları pankart kadar iş yapmadılar. Yatırımlar bize gelene kadar süzüldü de süzüldü” diye konuştu.

Başkan Şimşek, 1 TL’ye satılan suyun 4 TL’ye satıldığını, 1.290 kuruş olması için toplantı yaptıklarını geri kalan yerler için de 4 TL olması için öneride bulundukları ancak kabul edilmediğini anlattı. Su faturasının 3 ayda bir okunmaya başlandığını, buradan da halkı maddi açıdan zarara uğrattıklarını söyledi.

Parti politikaları ve Ak Parti’nin icraatları konusunda açıklama yapan Mehmet Alğan, “Hedefimiz 400 bin. Allah’ın izniyle Tülin Durgun yetim adayımızın da elinden tutup Ankara’ya götüreceğiz. Partimizin gücü teşkilatımızdır” dedi.

“Acil sevklerindeki sıkıntılar kaldırılsın”

Vatandaş ziyaretlerinde halkın sorunlarını dinleyen Alğan, Erzin’deki acil hastaları tedavideki tercihini Dörtyol’dan değil Osmaniye’den yana kullanmak istediklerini,  İskenderun sevklerinin ise Dörtyol üzerinden yapıldığını, dolayısıyla da hastaların ölümle sonuçlanabilecek bir durumla karşılaşabileceği yakınmalarını dinledi. Ak Parti Milletvekili Mehmet Alğan’ın seçimden sonra da kendilerini unutmamalarını istediler.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet