Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’un Her Noktasında Doktor Riyat Kırmızıoğlu Sesleri..

Küçük toplantıların ve küçük buluşmaların dahi, kısa sürede mitinge dönüştüğü Arsuz’da ise halk Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu bağrına bir başka basıyor.

Arsuz’un Her Noktasında Doktor Riyat Kırmızıoğlu Sesleri.. Web
TV

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekikili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın dört bir yanına projeleriyle gidiyor, halkla buluşuyor, seçim bölgesinde de çalışmalarına aralıksız devam ederken de, 7’den 70’e herkesten büyük ilgi görüyor.

Küçük toplantıların ve küçük buluşmaların dahi, kısa sürede mitinge dönüştüğü Arsuz’da ise halk Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu bağrına bir başka basıyor.

Hatay’da ayak basmadık kaldırım taşı, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmamak kararlılığında olan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın Arsuz ilçesinde Gözcüler, Hacıahmetli, Çetilllik, Akçalı, Gökmeydan, Gülcihan, Üçgüllük ve Madenli mahallelerine çıkarma yaptı.

Arsuz ziyaretinin her noktasında bölgenin tek temsilcisi olarak Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu tanıdıklarına ve bildiklerine dikkat çeken vatandaşlar, CHP’yi Hatay’da bölmek, yıpratmak amacında olanlara prim vermeyeceklerine de vurgu yaptılar.

İçme suyu fiyatları ile ilgili vatandaşların sorularını yanıtlayan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti’nin 50 kişilik meclis üyesi sayısına dikkat çekti ve fiyatların yüksek olmasının nedeninin anlatıldığı gibi CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan kaynaklanmadığını söyledi.

Tarım, turizm, balıkçılık ve hizmet sektörünün temsilcileriyle buluşan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, vatandaşların evlerine de misafir oldu, CHP’nin ekonomiden hukuk düzenlemesine, sağlıktan eğitime kadar hazırladığı seçim bildirgesini anlatırken, son günlerde CHP’yi ve milletvekili adaylarını yıpratmak amaçlı provakatif eylemlere dikkat çekti.

Vatandaşlara seçim sürecinde provakasyonlara dikkat etmeleri gerektiğini anlatan Doktor Riyat Krımızıoğlu, sözde ÖSO  bayraklı provakasyonun gelişimini anlatırken oldukça gergin ve öfkeliydi. Bir derneğin Hazreti Muhammed’in doğum günü nedeniyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde engellilere tekerlekli sandalya dağıtım törenine davet edildiklerini belirten Kırmızıoğlu, çocuklarla sözde bir hatıra fotoğrafı çekilmek maksatlı davet edildikleri sırada bir anda sözde ÖSO bayraklarının ortaya çıktığını ifade ederek, CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu’yu yıpratmak, toplum nezdinde ve parti içerisinde küçük düşürmek amaçlı provakasyon amaçlı bu organizasyonu yapanları kınadı.

Arsuz’un Her Noktasında Doktor Riyat Kırmızıoğlu Sesleri..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar