Skip Navigation Links

Anemon Otel İnşaatı'nda İskele Çöktü: 4 Yaralı..

Hatay'ın İskenderun ilçesi Nardüzü Beldesi'nde başlayan İskenderun Körfezi'nin ilk 5 yıldızlı oteli Anemon'un inşaatına nazar değdi.

Gündem   A+a-



Anemon Otel İnşaatı’nda İskele Çöktü: 4 Yaralı..
Hatay’ın İskenderun ilçesi Nardüzü Beldesi’nde başlayan İskenderun Körfezi’nin ilk 5 yıldızlı oteli Anemon’un inşaatına nazar değdi.
Cuma günü ikindi saatlerinde beton dökme işlemi sırasında çöken iskele 4 işçinin yaralanmasına neden oldu.
Yaralılar İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikenin bulunmadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.
İskelenin çökme nedeni henüz belirlenemezken, konunun uzman incelemesi sonrası aydınlanacağı öğrenildi.
En son teknolojiyle inşaatı başladığı bilinen ve deprem riskini en aza indirecek onlarla kazıkla temeli desteklendiği öğrenilen Anemon Otel inşaatında yaşanan kaza herkesin ağzını yüreğine getirdi.
Talihsiz iş kazası sonrası dört işçinin yaralandığı bilgisini alan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Anemon Otel inşaatına giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.
Talihsiz kaza sonrası 8. Gün Haber’e açıklama yapan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, “Betonların dökülmesi sırasında iskelenin çökmesi sonucu tamamıyla yerle bir oldu. 4 tane işçimiz yaralandı, onlara acil şifalar diliyorum. Çok şükür çok kötü bir yaralanma yok. İnceleme yapıldıktan sonra gerekli detayları ortaya çıkacaktır. Şuanda tek derdimiz yaralı arkadaşlarımızın iyi olması ve sağlığına kavuşmalarıdır. “ dedi.
Anemon Otel inşaatını yapan müteahhit firma yetkililerinin kazayla ilgili birkaç gün içerisinde açıklama yapması bekleniyor.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet