Skip Navigation Links

CHP Mitinginde Fuat İnan ve Suzan Dudu Farkı

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları

CHP Mitinginde Fuat İnan ve Suzan Dudu FarkıWeb
TV

Politika   A+a-

Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut ve Eczacı Dilan Bedir, seçim heyecanını her gün Hatay’ın çeşitli ilçeleri ve mahallelerinde yaşamaya devam ediyor, yaptıkları seçim bürosu açılışlarında da halkla kucaklaşıyorlar. 
Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan CHP İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çevre ilçelerin başkanları, muhtarlar ve yüzlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Coşkunun bir an bile dinmediği seçim bürosu açılışı öncesi bölgenin yakından tanıdığı ses sanatçısı ve bestekar Fuat İnan sahne aldı.
Duvullu zurnalı CHP iktidarının erken kutlaması şöleni şeklinde gerçekleşen açılışta, CHP’nin vefakar kadınları yine en ön safta coşkularını ortaya koydular ve halaylar çekerek yoğun seçim çalışmalarının stresini attılar.
Miting alanının her yerinde kadınlar ve erkeklerle omuz omuza, küçük çocuklar kucağında eşi Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu’ya destek veren Avukat Suzan Şahin Dudu, hem coşkunun büyümesini sağladı, hem de bir lokomotif gibi ekiplerin ön safında çalışmaları yürüten bir kaptan gibi büyük takdir topladı. 


Ses Sanatçısı ve Bestekar Fuat İnan’ın okuduğu birbirinden güzel şarkılarla hem hüzünlenen hem de coşkuyu sonuna kadar yaşayan CHP’liler, şarkılara eşlik ettiler ve yoğun seçim çalışmalarının stresini açılışta attılar. 
Güzel sesi ve yorumuyla herkesi bir kez daha kendine hayran bırakan Fuat İnan, sözünü ve bestesini kendisinin yaptığı şarkısını ilk kez CHP’liler için okudu. 

 

CHP Mitinginde Fuat İnan ve Suzan Dudu Farkı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet