Skip Navigation Links

ATSİAD'dan Anlamlı Proje..

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla

ATSİAD'dan Anlamlı Proje..Web
TV

Yaşam   A+a-

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği (KMÇYD) bünyesindeki çocuklarla Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında bir araya geldi. A çeşitli armağanlar sundular. Daha sonra ATSİAD üyeleri, çocuklar ve yönetim kurulu ile birlikte Burger Quin’de öğle yemeği yedi…

ATSİAD Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, ATSİAD Başkan Yardımcısı işletme sahibi Haşim Sağır ve KMÇYD Başkanı Zeynep Çakmaklı, düzenlenen etkinliğe emeği geçenleri ve ATSİAD yönetim ve üyelerine teşekkür etti. Etkinliğin anlam ve önemine ilişkin yaptıkları değerlendirmelerde ATSİAD Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, ATSİAD Başkan Yardımcısı işletme sahibi Haşim Sağır, çocukların geleceğimiz olduğunu vurgulayarak gelecekte çocukların ülkeyi yönetecek inşalar olacağına dikkat çektiler.

ATSİAD Başkanı Şekip Abacı, etkinlikle ilgili değerlendirmesinde; “Bu etkinlik bize bir takım şeyleri hatırlattı. Daha fazla eğilmemizi düşündürttü ve hissettirdi. Daha fazla eğilmemiz gerektiğini düşünüyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bize verdiği mesajdan kaynaklanarak böyle bir aktivite yaptık. Biz bu çocukları yakından tanıdık gördük. İhtiyaçları hissettik. Sivil toplum kuruluşlarına bir çağrımız ve bir beklentimiz var. Bu çocukları sahipsiz bırakmasınlar. Devletimizden, yöneticilerimizden ve hükümetimizden, sivil toplum kuruluşlarından da beklentilerimiz var. Bu çocuklara biraz daha sahip çıkmamız gerektiğini vurguluyoruz. Bu çocuklar yarınlarımız. Yarın bu çocukların bizleri yönetmeyeceğini nereden bilebiliriz ki? Bu çocukların altyapılarını bu nedenle güçlendirmemiz gerekir. Bundan sonra ATSİAD’ın üzerine düşen görev ne ise onu yapmaya hazırız bunu da sizlerin huzurunda bunu bir söz olarak veriyorum” dedi.

ATSİAD Başkan Yardımcısı ve Burger Quin’in işletmecisi Haşim Sağır ise konuşmasında 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında bu çocuklarla bir arada oldukları için mutluluk duyduğunu ifade ederek dernek yönetim ve üyelerinin eşlerinin katkılarıyla düzenlenen programda çocuklara sahip çıkmak adına yapılacak çalışmaların devamın geleceği mesajını verdi.

ATSİAD'dan Anlamlı Proje.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet