Skip Navigation Links

İnşaatlarda Zemin Kaymaları Önlenebilir..

İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilği, eğitim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İnşaatlarda Zemin Kaymaları Önlenebilir.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Meslek içi eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekleyen İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun temsilcilği, Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek mensuplarına yönelik Geoteknik Proje Tasarım Süreci ve Ankrajlı İksa Uygulama Örnekleri konulu bir seminer düzenledi.

Semineri İMO Geoteknik Kurulu Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Ozan Dadaş Bilge verdi.

İnşaat Mühendislerinin ilgiyle dinlediği İnşaat Yüksek Mühendisi Ozan Dadaş Bilge, son yıllarda Geoteknik Proje Tasarım Süreci ve Ankrajlı İksa Uygulama Örnekleri konusunun gündemde olduğunu belirterek, uygulamalar hakkında bilgiler aktardı.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Tevfik Yıldız ve İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Başkanı Cihat Mazmanoğlu’nun da katıldıkları meslek içi eğitim semineri öncesi açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz, “İskenderun'da zeminlerin yapısı kumlu olduğundan dolayı bir takım kaymalara neden olmaktadır. İnşaat yapılırken bir takım sorunlar çıkmaktadır. Bunları önlemek gayesiyle buraya Ozan Dadaşbilge hocamızı çağırdık. Bu konuda bize bilgi verecektir. Proje örnekleri ankrajlı iksa uygulama örnekleri verecek ve bu şekilde üyelerimize aktarmış olacağız. Proje tasarımı konusunda onlara çok büyük fayda olacağına inanıyorum. Yapı denetim firmalarınında bundan çok faydalanacağına inanıyorum. İskenderun halkına faydalı bir mesleki çalışma olarak düşünüyorum” dedi.

İnşaatlarda Zemin Kaymaları Önlenebilir..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet