Skip Navigation Links

Ve Emin Keskin Yine Çıldırdı !!!

Emin Keskin İnşaat Gururla Sunar..

Ve Emin Keskin Yine Çıldırdı !!!

Ekonomi   A+a-

Mutluluk, Huzur, Güvenlik ve Konfor… Hepsi bir arada; Emin Keskin İnşaat’ta.. Mutluluğu, huzuru ve konforu astronomik rakamlar ödeyerek Residance’larda aramayın.
Bölgenin odun ve kömür sektörönden yakından tanıdığı Emin Keskin, inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Uzun yıllardır odun ve kömür sektöründe verdiği güven ve hizmet kalitesi, sıradışı hizmet anlayışıyla gönüllerde taht kuran Emin Keskin, temel aşamasında olan apartman tipi inşaatıyla recidans konforunda apartman yaşamı vaat ediyor. Lüks recidanslarda dahi olmayan bir çok özelliği müşterisine sosyal donatıları olan apartman tipi projesinde sunan Emin Keskin, daireleri salon ve yatak odasında kliması montajlanmış bir şekilde teslim ediyor. Önce can ve mal güvenliği sloganıyla yola çıkan Emin Keskin, inşaat aşamasının tüm müşteriler tarafından takip edilmesi için internet üzerinden canlı yayın yapıyor ve bunu da “25 saat izleyebilirler” diyerek esprili bir dille ifade ediyor.
Sınırları ve hayalleri zorlayan bir yaşam alanı sunan Emin Keskin, inşaat sektöründe depreme dayanıklı ve konforda sınır tanımayan bir proje geliştirdiğini belirtirken, apartman dairesi fiyatına recidans konforuna sahip olmanın mümkün olduğunu ispat etmek arzusunu dile getiriyor.
Meraklılarına, sınırları ve hayalleri zorlayan Emin Keskin İnşaat’ın projesini ve sunduğu imkanları Emin Keskin’in dilinden tüm doğallığı ve samimiyetiyle yayınlıyoruz:
“Öncelikle Türkiye’de bir ilk; inşaat sürecinde 25 saat internetten canlı yayınla müşteri kontrol imkanı.. Biz kendimize güveniyoruz, bugüne kadar halkımıza odun-kömür sektöründe verdiğimiz sarsılmaz güven ve dostluğu bir kez daha Emin Keskin İnşaat’la inşaat sürecinin her aşamasını canlı yayınlayarak sürdürmek istiyoruz. Emin Keskin İnşaat’ın ürettiği binalarda, deprem riskini ortadan kaldıran radyel temel üzerine kurulu; deprem korkusunu unutturan C30 beton ve demir kalitesi ile günümüz en ileri inşaat teknolojisinin kullanıldığı, tüm risklerin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü güvenli ve huzurlu yuvalar oluşturuluyor..
Konutlarımız “Akıllı Bina” özellikleriyle donatılmış olup; Doğal gazın ekonomik, konforlu ve sağlıklı kullanım imkanlarıyla kalorifer sistemiyle donatılmıştır…
Huzurlu ve mutlu yuvalarınızın iç dekorasyon tercihi müşterinin isteğine göre dizayn kolaylığı sunuyoruz.
Keyfimize Düşkünüz !!!
Asansör, merkezi jeneratör, engelli rampası, bahçede çocuk oyun parkı ve spor aletleri, çocukların oyun parkında oldukları anlarda evden güvenlik kamerası ile televizyon bağlantılı izleme imkanı, aydınlatma, güvenlik kameraları, müşterinin tercihine göre malzeme seçim imkanı, inşaat sürecinin internetten canlı olarak izlenebileceği bir güven ortamı, yatak odası ve salonda klima gibi onlarca imkanı sunan Emin Keskin İnşaat, işi bir adım daha ileri götürüp, merkezi uydu sisteminde Türksat, Arapsat, Nilsat Ve Digitürk’le keyifli bol seçenek imkanı, “
Mangalsız Olmaz !!!
Tüüühhh!!! Apartmanda mangal yapamayacak mıyız?!!!” Derdine de son veriyor, geniş balkonlarınızda barbeküde mangal keyfini yaşayacak, sevdiklerinizle mutlu akşam yemekleri yerken, duman rahatsızlığı olmadan komşularınızın mangal yaktığınızdan haberi dahi olmayacak.. Merkezi jeneratör sistemiyle sık sık kesilen elektriklere anında çözüm imkanı sunuluyor.. Yatak odası ve salonda Emin Keskin İnşaat tarafından takılacak olan klima ile serinleme olanağı ve telefon, internet tesisatları ile sorunsuzve kaliteli iletişim imkanı. Merkez i uydu sisteminde Türksat, Arapsat, Nilsat Ve Digitürk’le bol kanal ve Dünya ile bütünleşme imkanı..

12 ay güneşli bir bölgenin avantajıyla 24 saat sıcak su; Banyo, Mutfak ve hatta tuvaletlerde de kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır.. Banyo, mutfak ve tüm odalarda kullanılacak seramik, parke ve dolapların model, renk ve motif seçiminde hiçbir ücret farkı ödemeden seçme kolaylığı. Görüntülü diyafon sistemi, güvenlik kameraları ve çevresel tüm olumsuz etmenlerin sakinler adına düşünüldüğü ve bertaraf edildiği binalarda, huzur ve güven ortamının tesisi en ince detaya kadar hesaplandı. Sadece huzur ve konforu yaşayacağınız konutlarınızda değil, bina çevresinde de yapılan sosyal donatılarla siz ve sevdikleriniz gönlünüzce vakit geçireceksiniz. Dış çevre aydınlatmaları ile sıcak yaz gecelerinde dahi siz ve sevdikleriniz huzurlu bir ortamda, spor aletlerinde sporunuzu yaparken veya doyumsuz sohbetlere dalarken, çocuklarınız oyun parklarında gönüllerince eğlenecekler.. Siz evinizdeyken çocuklarınızın bahçede oyun oynarken güvende olup olmadığını güvenlik kamerasından televizyonunuzda da takip edebilirsiniz. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet