Skip Navigation Links

HBB Sosyal Market Zincirine Bir Halka da Payas'tan..

HBB sosyal belediyecilik anlayışı ile Hatay geneline kazandırdığı ‘HBB Sosyal Marketleri’ projesine Payas Şubesini açarak bir yenisini daha ekledi.

HBB Sosyal Market Zincirine Bir Halka da Payas'tan..

Payas   A+a-

Tüketen değil paylaşan toplum olma yolunda hizmetler üretecek olan HBB, Payas ilçesi HATSU Hizmet Binası karşısında yapılan açılış törenine HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun eşi Suzan Dudu, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, CHP Milletvekilleri adayları Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

Yardımlaşma refleksinin daha çok geliştirileceği ve sosyal sorumluluk anlayışının gönülden desteklendiği projenin açılışında konuşma yapan Başkan Savaş, Payas’ta hayırlı bir işe imza attıklarını ve bu projeler hemşehrilik bilinicinin daha çok gelişeceğini vurgulayarak; “Bizde var olan değerlerimizi cilalamak ve geleceğe taşımak adına sosyal marketimizi açıyoruz. Sosyal anlamda önemi bulunan marketlerimizin mimarları Suzan Dudu ve Nazan Savaş’ı gönülden destekliyorum ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Kırıkhan ve Defne’nin ardından üçüncü sosyal market açılışının yapıldığını hatırlatan Başkan Savaş, Sosyal Marketlerin yabana atılmamasını ve yardımlaşma duygusunun gelişmesi için ihtiyaç sahibi hemşehrilere sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş ile eşi Nazan Savaş, Suzan Dudu, katılım gösteren diğer protokol mensubu ve vatandaşlar, davul zurna eşliğinde kurdeleyi keserek HBB Sosyal Market Payas şubenin açılışını gerçekleştirdiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet