Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nazım Culha hiç ‘Yılmaz’!

Arsuz Belediye Başkanlığı koltuğunu Gözcüler İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Kerem Yılmaz devraldı

Nazım Culha hiç ‘Yılmaz’!

Arsuz   A+a-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle her yıl düzenlenen makamları devretme geleneği kapsamında Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın koltuğuna Gözcüler İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Kerem Yılmaz oturdu. Büyüyünce mucit olmak istediğini söyleyen Kerem Yılmaz’a sınıf arkadaşları Kağan Sarpkaya ve Narin Antakyalıoğlu ile öğretmenleri Mesut Doğanay ve Gözcüler İlkokulu Müdürü Cahit Karpuz eşlik etti. Koltuğu eliyle devreden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çiçeği burnundaki yeni başkana ve arkadaşlarına hedeflerini ve hayallerini sorduktan sonra, Yılmaz’ın taleplerini dinledi. Utangaç tavırlarıyla dikkat çeken Yılmaz ise hizmetlerinden dolayı Başkan Culha’ya teşekkür ederek, spor tesisleri kurulmasını istedi.
Gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Çocuklarımız, bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umududur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tam 95 yıl evvel çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bugünün küçükleri, yarının büyükleri ile birlikte coşkuyla kutluyoruz. Her çocuğun olduğu gibi Kerem’in de, Kağan’ın da, Narin’in de hayalleri ve hedefleri çok büyük. Bu koltuklarda bizlerden sonra onlar oturacaklar. Onlara daha iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Nazım Culha, daha sonra günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler vererek, bayramlarını kutladı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar