Skip Navigation Links

“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır”

iskenderun ilçe milli eğitim müdürü Ahmet GÜVEN 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlama mesajı yayınladı.

“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır”

Eğitim   A+a-

Kıymetli Mesai Arkadaşlarım, Değerli Veliler, ve geleceğimizin güvencesi sevgili öğrenciler,

Bu gün, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nın 95. yılını  kutlamanın mutluluğu içindeyiz.
Bu gün; milletin kendi kaderini kendi eline aldığı, var olma ve yok olma savaşını verdiği, İmanı tam, kahraman bir ulusun, şaha kalktığı, haklarını kazanarak egemen olduğu ve bunu bütün dünyaya ilan ettiği gündür!
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde ve O`nun
“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır”

öngörüsüyle tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, Anadolu’nun dört bir yanını aydınlatan bir güneş haline gelmiştir.
Işığını, tarifsiz bir tutkuyla vatana gönül verenlerin gayretinden, kararlılığından, birlik ve beraberliğinden alan bu güneş; aynı zamanda ülkemizin kışını bahara, baharını yaza döndürecek bir dirilişin habercisiydi.
İşte bu bağımsızlık türküsünün adı: “Birlik ve Beraberlikti, Milli Mücadeleydi, Ulusal Egemenlikti! Türkiye’mizin aydınlık yarınlarıydı!”
Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sayesinde tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz. Tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek; heyecanla, coşkuyla, rengârenk görüntülerle ve dünya çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan da büyük kıvanç duyuyoruz.
Türkiye Cumhuriyetinin ve Yüce Milletimizin umudu, neşesi ve güvencesi sevgili çocuklar;
Okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, günceli çağdaş yaklaşımlarla değerlendiren, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, evrensel insani değerleri tam olarak algılamış, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe, ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanım olacağınızı aklınızdan çıkarmayın. Bu donanım; sizi, ailenizi, milletimizi, ülkemizi ve insanlığı yüceltecektir.
Yeter ki birikimli olmak için çalışın; başarmak için samimi ve gayretli olun!
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; başta bugünü anlamlandıran siz çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet