Skip Navigation Links

İşte Çok Konuşulan İskenderun Ucuzluk Pazarı

10bin'den fazla Facebook üyesine sahip İskenderun Ucuzluk Pazarı alış-verişi halk arasında fenomen olan pazarda her şey sahibinden

İşte Çok Konuşulan İskenderun Ucuzluk Pazarı

Ekonomi   A+a-

İskenderun Halkının en çok konuştuğu gurubu hep beraber inceleyelim ne yaparlar, nasıl satış yapabilirim, nasıl ürün alırım gibi sorularınıza cevap bulalım. Burada her satılan ürünün sahibinden olmasına dikkat ediliyor.

Kısa bir özetle aslında burada ne ararsanız bulmanız mümkün hemde sahibinden.

Sende Satış Yapmak İstiyorsan Bağlantıya Tıkla Gruba Katıl!

Hadi Sende 10bin den fazla gerçek facebook üyesi olan bu gurupta yer almak istermisin ürünlerini satmak aradığın ürünü bulmak, bunlar için artık sayfa sayfa gezmene gerek yok ne aradığını grupta paylaş satıcılar seni bulsun yada tam tersi ne sattığını paylaş alıcılar seni bulsun.

 

İskenderun'da alıcı ile satıcı bir araya getiren Facebook'ta kurulan ilk ve gerçek İskenderun Ucuzluk Pazarı Grubu üye olarak ürünlerinizi rahat bir şekilde gerçek kullanıcıya satabilirsiniz.

 

Grubun temel hedefi ise en ucuz ürünlerin ilk olarak yayınlanmasını sağlamak evde oturarak satmak istediği ürünlerini yerel müşteriye en kısa yoldan ulaştırabilmelerini sağlamak.

 

İskenderunlu canını sıkma sende oturduğun yerden sadece facebook kullanarak evinde kullanmadığın ürünlerini satarak değerlendirebilirsin ve yerine yenisini alabilirsin.

 

Bu gurubun kurulma amacı İskenderun halkı kendi için de ellerinde bulunan kullanmadıkları ürünleri yada aldıkları sıfır paketinden çıkarmadıkları ürünleri veya hediye olarak gelen ama satarak paraya çevirmek istedikleri ucuz ve kullanışlı ürünleri kapsamakta.

 

Facebook üyelerinin hepsine açık olan guruba üye olmadan da satışta olan ürünleri görebilirsiniz. İskenderun Ucuzluk Pazarı gurubu kar amacı gütmeyen tamamen yerel halkın çıkarları gözetilerek kurulmuş bir guruptur bu gurup üzerinde satmak istediğiniz ürünleri son kullanıcıya rahatlıkla ulaştırabilmektesiniz.

 

Gurup üzerinde hiç bir komisyon ödemeden gerçek 10.375 kişiye ulaşabilirsiniz ve dahası var bu gurup 29bin kişilik İskenderun Facebook sayfası ve 8.Gün Haber tarafından gönüllü olarak bu sosyal projeye destel vermekteyiz.

 

Her facebook kullanıcısı bu guruba üye olabiliyor mu?

Hayır, sadece facebook üyelik süresi 1 aydan fazla olan ve facebook profili sahte olmayan facebook kullanıcıları bu guruba kabul ediliyor.

 

Gurup'taki içerikler ne gibi kontrolden geçiyor?

Grup yöneticileri satılan tüm ürünleri dikkatli bir şekilde inceliyor ve fiyatı belirtilmeyen ürünler onay verilmiyor. Grup yöneticilerinin güvenini kazanan ve gerçek ürünlere onay veriliyor aksi taktirde sahte ürün atan kullanıcılar sayfadan engellenerek uzaklaştırılıyor.

 

Grup'da paylaşılan ürünleri nasıl satın alıyoruz yada satıyoruz?

Grup'da bulunan birşey sat butonu yardımı ile satmak istediğiniz ürünün adı, nerede olduğu, fiyatı, detaylarını ve fotoğraflarını ekleyerek satabiliyorsunuz. Satılan ürünlerin sorumluluğu Alıcı ve Satıcıya aittir. Ürünlerinizi kontrol ederek alınız.

 

Grupta satılan başlıca ürünler nelerdir?

İskenderun Ucuzluk Pazarı Grubun'da 2. El Yada Sıfır olarak satılan bazı kategori başlıklarını sizler için araştırdık.

Ev veya Arsa (Müstakil, Daire, Dubleks, Arsa, Tarla, Bağ)

Araba (Otomobil, Kamyonet, Nostalji Araba, Ford, Mercedes, BMW, Opel vb.)

Kuş Türleri (Muhabbet, Kanarya, Saka, Güvercin)

Giyim (Tişört, Bayan Kıyafetleri, Erkek Kıyafetleri Kıyafeti)

Çanta  (Sırt Çantası, Valiz)

Saat (Kol Saati, Duvar Saati, Masa Saati)

Mobil (Cep Telefonu, Akıllı Telefon, GSM)

Mobilya (Koltuk Takımı, Oturma Grupları, Mutfak Dolapları)

Oyuncak (Akülü Araba, Bisiklet, Maketler)

Ören Hanım İşleri (El İşi, Kazak, Bere, Eldiven, Dantel)

Ve daha fazlası sizin satmayı hayal edebildiğiniz herşey var diyebiliriz aslında çünkü bu durumun bir sınırı yok burada alıcı ve satıcı var burada dükkan yok burada direk şahıslar var.

 

İskenderun Ucuzluk Pazarı Grubu Yöneticileri ürünlerin alışverişi aşamasında herhangi bir garanti vermez ve kullanıcıların alış-veriş aşamasında dikkatli olması gerektiği konusun da uyarır herhangi bir problem aşamasında gelen şikayetler sonucunda haksızlık yapan kullanıcıyı sayfadan sadece gruptan çıkartır veya uzaklaştırabilir. Aldığınız ürünler ile ilgili satıcısı ile muhattap olduğunuzu önemle belirtiriz.

 

Bağlantıya Tıklayarak Ücretsiz Gruba Katılarak Ürün Satmaya veya Almaya Başlayabilirsin!
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet