Skip Navigation Links

Samsunspor'a Gaziantep'de Tatlı Bir Gün

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Samsunspor, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Samsunspor'a Gaziantep'de Tatlı Bir GünFoto
Galeri

Spor   A+a-

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ilk golü yiyene kadar galibiyete yakın taraf olduklarını ifade ederek, "İkinci yarıya biz daha umutla bakıyorduk. Çünkü oyun olarak ve pozisyon olarak iyi şeyler yapmıştık. Kornerden yediğimiz gol sonrası Samsunspor bizden daha etkili oldu. Biz oyun disiplininden uzaklaştık. Yine ikinci yarıda ikinci golü duran toptan yedik. Zaten oyun disiplininden iyice uzaklaştığımız zamanlarda da 3-0 oldu. Samsunspor'u tebrik ediyorum" dedi.


Ligin henüz bitmediğini vurgulayan Kutlu, play-off şansının devam etmesi için her maça galibiyet için çıkacaklarını kaydetti.


SAMSUNSPOR CEPHESİ
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın da iyi analiz ettikleri rakiplerine maç boyunca alan vermediklerini söyledi. İstediklerini sahaya yansıtan ve 3 puan oyuncularını tebrik eden Altın, şunları kaydetti:


"Rakibimiz karşısında 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Bir hedefimiz var. Bu hedefe emin adımlarla ilerlemek için her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Bazen istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz. Futbolda böyle olumsuzluklar oluyor ama futbolcularımı bugün gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Demek ki iyi konsantre olduğunuz zaman, istediğiniz zaman her şeyin üstesinden geliniyor. 3 puanı 3 golle aldık, çok mutluyum."

Samsunspor'a Gaziantep'de Tatlı Bir Gün foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet