Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu, Yediveren Güllerini CHP İktidarı İçin Buluşturdu…

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Kurtoğlu Restoran’da verdiği akşam yemeğinde aday ve aday adaylarını

Kırmızıoğlu, Yediveren Güllerini CHP İktidarı İçin Buluşturdu… Web
TV

Politika   A+a-

bir araya getirerek Hatay seçmenine  çok önemli bir mesaj verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili aday ve aday adayları akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus ve Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel de katıldı.

Hatay’ın Belen İlçesi Kurtoğlu Restoran’da CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu ev sahipliğinde verilen yemekte bir araya gelen CHP’nin Hatay’daki yedi veren gülleri, sıcak ve samimi bir ortamda akşam yemeği yediler.

Adaylık sürecinde 74 milletvekili aday adayını “CHP’nin Hatay’daki yedi veren gülleri” olarak nitelendiren ve her konuşmasında da “74 yediveren gülünden 10 tane yedi veren gülü listeye girecek” diyerek hiçbir aday adayının diğerinden farkının olmadığı vurgusuyla takdir toplayan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, verdiği yemek davetinde tüm misafirlerini kapıda sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı.

Birkaç aday ve aday adayının işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadıkları akşam yemeği oldukça neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşti ve Hatay’da CHP’nin listeden kaynaklanan kırgınlık ve sıkıntısı olduğu yorumlarına da yanıt şeklinde sonuçlandı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, davetini kırmayıp katılan herkese teşekkür etti ve o meşhur “Yediveren gülü” konuşmasıyla bir kez daha gönülleri fethetti.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu konuşmasında şöyle dedi: “seçim çalışmaları boyunca 74  yediveren gülü diyordum. Bu 74 yediveren gülünden derlenmiş bir 10 yediveren gülü seçilecek ve bu gülleri hepbirlikte sulayarak büyüteceğiz diyordum. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, yorgunluk ve stres atmak, birarada sizlerin gücünü gözlerinıza bakarak hissetmek istedim. Eminim ki, bu liste en iyi liste değildir. Eminim çok daha iyi listeler olabilirdi. Ama listemiz artık böyleydi. Hep beraber Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için çalışacağız. Taşın altına yüreğini koyacak 74 yüreğimiz var.”

Kırmızıoğlu, Yediveren Güllerini CHP İktidarı İçin Buluşturdu…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
fani turabi 18 Nisan 2015 Cumartesi
SAYIN KIRMIZIOĞLUNA SONSUZ BAŞARILAR DİLİYORUM.ASLINDA MEVCUT LİSTEDE İLK ÜÇTE OLMASI GEREKİRDİ.CHP GENEL MEKEZİ ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK ETTİ.HATAYDA EN ÇOK ÇALIŞAN SAYIN KIRMIZIOĞLU 5SIRADA. HATAYDA HİÇ EMEK VERMEMİŞ ÇALIŞMAMIŞ HİLMİ YARACI 1SIRADA.BU ADALETMİ.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet