Skip Navigation Links

Başkan Atıç: Aday tanıtımını yarın yapacağız

Başkan Atıç, basın mensuplarını aday tanıtım toplantısına davet etti

Başkan Atıç: Aday tanıtımını yarın yapacağız

Politika   A+a-

gündeme dair çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Atıç, yarın Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına basın mensuplarını ve tüm vatandaşları davet etti.

Pazar günü yapılacak aday tanıtım toplantısıyla seçimler öncesi son değerlendirmenin yapılacağını söyleyen Başkan Atıç, pazartesi günü itibariyle milletvekili adaylarının saha çalışmalarına başlayacağını da söyledi.

Başkan Ahmet Atıç, milletvekili aday adaylığı süresince partiden 101 adayın Hatay'da yarıştığını, bu adayların çeşitli yoklama ve incelemelerin ardından genel merkez tarafından 10'a düşürüldüğünü hatırlatarak, Ak Parti'nin Hatay'da bu seçimde başarılı bir sonuç alacağına inandığını kaydetti.

Genel Merkezden katılım olmayacak

Milletvekili aday tanıtım toplantısına genel merkezden gelecek kimsenin olmayacağını aktaran Atıç, Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin'in toplantıya katılarak milletvekili adaylarıyla deneyimlerini paylaşacağını dile getirdi.

Reyhanlı Teşkilatı'nda sorun yok

Milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından başta Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve beraberindeki ilçe yönetiminin İl Başkanlığı'na gelerek görüşmelerde bulunmasına da açıklık getiren Başkan Atıç; "Reyhanlı ilçemizdeki teşkilatımız aday listesinden dolayı sıkıntı duyduklarını ifade ettiler, bizde onlara gerekli açıklamayı yaptık, parti genel merkezimizin aldığı bir karar olduğunu belirttik, şuanda herhangi bir sorun sıkıntı yaşanmıyor, zaten olayı genel olarak değerlendirdiğimizde aile içinde yaşanabilecek ufak sorunlar arasında yer alıyor, bizde kendi içimizde bu sorunu çözdük, artık hep birlikte adaylarımıza destek çalışmaları için harekete geçtik."dedi.

Vekil sayımız 5'in altına düşmez

Bir soru üzerine Ak Parti'nin Hatay'daki vekil sayısının Haziran'dan sonra da 5'in altına inmeyeceğini düşündüğünü aktaran Başkan Atıç, genel merkez tarafından belirlenen milletvekili aday listesinde en tecrübeli isimlerin yer aldığın a vurgu yaparak, bu seçimin  Hatay'da başarıyla sonuçlanacağına inandığını sözlerine ekledi.

Semir Ezdeşir'e rahmet diledi

Geçtiğimiz gün yaşadığı rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yuman Antakya Fırıncılar Odası Başkanı Semir Ezdeşir'i de unutmayan Atıç, Ezdeşir'e rahmet, sevenlerine, akrabalarına ve ailesine de başsağlığı diledi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Yürütme Kurulu Başkanı Abdurrahman Cüneydioğlu ile Şaban Doğru ve Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tevfik Fazlı Doğan katıldı.

 

AK PARTİ HATAY BASIN BÜROSU
 
 
 

    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet