Skip Navigation Links

Türkiye’de İktidar Mahşerin Dört Atlısı!!!

Türkiye’de şu anda AK Parti, CHP, MHP ve HDP’den oluşan bir dörtlü koalisyon olduğunu iddia eden Emine Ülker Tarhan,

Türkiye’de İktidar Mahşerin Dört Atlısı!!!Web
TV

Politika   A+a-

“Ben bunlara mahşerin dört atlısı diyorum” dedi.

Türkiye’de İktidar Mahşerin Dört Atlısı!!!

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, bir dizi ziyaret ve açılış programı için Hatay’a geldi.  Tarhan’ın Hatay ziyaretinin ilk durağı partinin Belen ve İskenderun ilçe teşkılatları oldu.

Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Adayı Ayhan Kara, İskenderun İlçe Başkanı Avukat Adil Nurettin Urcun, Hatay ve çevre illerden millektvekili adayları ve kalabalık partililerin eşlik ettiği Emine Ülker Tarhan, İskenderun’da yaptığı açıklamda, TBMM’nde dörtlü koalisyon olduğunu iddia ederek, CHP, MHP ve HDP’nin iktidar olmak istemediklerini belirterek, “siyaset sağa-sola şeker dağıtma işi değildir, İlke işidir” dedi.

Partililerin Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu sorusu üzerine çarpıcı açıklamalarda bulunan Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sahip çıktığı Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aslında kimin adayı olduğunun da bu seçim döneminde ortaya çıktığını söyledi.

Türkiye’de şu anda AK Parti, CHP, MHP ve HDP’den oluşan bir dörtlü koalisyon olduğunu iddia eden Emine Ülker Tarhan, “Ben bunlara mahşerin dört atlısı diyorum. Çünkü yapmaları gerekeni yapmamışlardır. Ülke uçuruma gidiyor. Sorumluları onlardır. Tarih bunu böyle yazacak. Seçim barajını kaldırmak istemiyorlar.  İktidar, iktidardan vazgeçmek istemiyor. Muhalefet iktidar olmak istemiyor çünkü onlar için İktidar olmak çok zor” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun kadın adayları ön sıralardan milletvekili adayı yapmasını Anadolu Partisi’nin kurulmasına bağlayan Emine Ülker Tarhan, Anadolu Partisi’nin ilkeleri ve duruşuyla halkın yanında olacağına söyledi.

 

Türkiye’de İktidar Mahşerin Dört Atlısı!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet