Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kutlu Doğum Haftası Etkinliğinde Renkli Görüntüler

Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile Belen Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Şubesi’nce “Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı”konulu konferans düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası Etkinliğinde Renkli Görüntüler

Kültür Sanat   A+a-

Belediye Düğün salonunda saat 14:00’tedüzenlenen etkinliğe Belen KaymakamıAbdulaziz AYDIN, Belediye Başkan Vekili Halil POLAT, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

            Konferans Kur’anı kerim tilaveti, İlçe Müftüsü AdemCANKURT’un açılış konuşması ile başlatıldı. Müftü CANKURT; Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığınca “Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” temalı konu seçildiğini, konuşmanın da bu konuda yapılacağı belirtilerek, konferansın düzenlenmesinde maddi ve manevi katkıları olan herkese teşekkür edildi.

 

            Emekli İl Müftüsü Mustafa VARLI’nınHz.Peygamberin aile ve sosyal hayatından örnekler vererek yaptığı konuşması ile devam eden konferans, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ilahi okumaları ve hazırlanan hediye paketlerinin, Kaymakam AYDIN tarafından öğrencilere verilmesi ile sona erdi. Konferans çıkışı hazırlanan tatlı ikramı yapıldı.

 

Müftülüğün, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, 16.04.2015 günü Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında bayanlara yönelik konferans ile faaliyetin devam edeceği belirtildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş