Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarıseki’li Kırmızıoğlu’nu Bağrına Bastı..

Uzun yıllar görev yaptığı Sarıseki’de ilk adaylık toplantısını düzenleyen Doktor Riyat Kırmızıoğlu,

Sarıseki’li Kırmızıoğlu’nu Bağrına Bastı.. Web
TV

Politika   A+a-

siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin herkesin oyuna talip olduğunu ve Sarıseki’de rekor oy beklediğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, İskenderun Sarıseki Mahallesi’nde halkla buluştu.

Aday adaylığını açıkladığı ilk toplantıyı da uzun yıllar görev yaptığı Sarıseki’de yapan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, adaylık toplantısının başlangıcını Sarıseki’de yaparak, duygulu konuştu.

Bölgedeki herkesle aile olduklarına dikkat çeken ve siyasi parti ayrımı gözetmeksizin herkesten  oy isteyen Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu bölge halkı bir kez daha bağrına basarak vefa örneği gösterdi.

Sarıseki Mahallesi’nin tüm oylarına talip olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin vekili olacağına vurgu yaptı ve, “Aranızda bağdaş kurup sizlerle birlikte yemek yiyen Doktor Riyat Kırmızıoğlu olarak sizden destek istiyorum. Uzun yıllar eşim Doktor Selda Kırmızıoğlu ile birlikte hiçbir karşılık beklemeden gece-gündüz demeden bölge halkının yardımına koştuk. Şimdi bunu karşılık olarak görmeyin ama hakettiğimizi düşünerek ev ev kapı kapı gezin Doktor Riyat Kırmızıoğlu’na oy isteyin. İkna olmayan olursa da gece saat kaç olursa olsun arayın gelir ikna ederim” diyerek ailesi olarak gördüğü Sarıseki’lilere duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Sarıseki’den oy rekoru beklediğini belirten Kırmızıoğlu, CHP oylarının tavan yaptığı seçim sonucunun gazete manşetlerinden herkesin okumasını istedi ve Sarıseki’de oyların tamamına talip olarak Hatay’dan kadın milletvekili çıkarıp büyük bir onur yaşamak istediğini ifade etti.

Sarıseki’li Kırmızıoğlu’nu Bağrına Bastı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş