Skip Navigation Links

Eşinin Sevgilisini Öldüren Kocaya 10 Yıl Hapis Cezası

Adana'da, eşinin aşk yaşadığı kişiyi bıçakla öldüren sanık, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Eşinin Sevgilisini Öldüren Kocaya 10 Yıl Hapis Cezası

Adana   A+a-

Cinayete yardımdan yargılanan eşi ise beraat etti.
Yaklaşık 5 yıl önce eşi Mustafa Kılınç ile birlikte bakkal dükkanı işleten Y.K, işyerinin karşısındaki dönerci Fevzi Er ile tanıştı. Fevzi Er ve Y.K, bir süre sonra aşk yaşamaya başladı. Marketi kapattıktan sonra kaynakçılık yapmaya başlayan Mustafa Kılınç, eşinin birine mesaj gönderdiğini gördü. Bunun üzerine çift arasında kavga çıktı. Bu kavgadan 10 gün sonra Y.K, Fevzi Er'e, "Ben eşyalarımı topluyorum. Mustafa beni öldürecek hemen gel beni al" mesajı atarak Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesindeki eve çağırdı. Fevzi Er mesajın ardından yanına cop ve bıçak alarak Y.K'ın evine gitti. Burada çıkan kavgada Mustafa Kılınç, Fevzi Er'i bıçakla öldürdü. Mustafa Kılınç tutuklanırken, Y.K ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Mustafa Kılınç tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, eşi Y.K da yardım suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı. Mustafa Kılınç, olaydan 10 gün önce eşinin Fevzi Er'e aşk mesajı gönderdiğini fark ettiğini kaydederek, "Eşime sorduğumda Fevzi'nin kendisini tehdit ettiğini bu yüzden böyle bir mesaj gönderdiğini, aksi takdirde eve gelip rahatsız edeceğini söyledi. Sonra Fevzi'yi aradım rahatsız etmemesini söyledim. 'Sen kocalık görevini yapmıyorsun' gibi bir şeyler söyleyip küfretti. Fevzi evime gelip kafama copla vurdu, bıçağı boğazıma doğru savurdu. Elimden yaralandım. Can acısıyla bıçak aldım, dışarı iterken birlikte merdivenden yuvarlandık. Hangimizin ne şekilde yaralandığını görmedim" dedi.
Tutuksuz sanık Y.K ise Fevzi Er'le 1 yıldır ilişki yaşadıklarını söyleyerek şöyle konuştu: "Fevzi, bana eşimin durumu öğrendiğini bana zarar verebileceğini söyleyerek kaçmamız gerektiğini söyledi. Ben bavulumu hazırlamaya başladım. Mustafa aradı işte olmadığını dolaştığını söyleyince, durumdan şüphelenip Fevzi'yi aradım eve gelmemesini söyledim. Mustafa eve geldiğinde tartışmaya başladık. Bu sırada Fevzi geldi. Bağrışmaları dışarıdan duymuş olacak ki bağırıp küfretmeye başladı. Fevzi'ye gitmesini söyledim. Bu sırada Mustafa kapıyı açtı. Fevzi copla Mustafa'ya vurunca, ben yere yığıldım sonrasını hatırlamıyorum. Benim Fevzi'ye attığım mesajı Mustafa görmedi. Mesaj attığımdan haberi yoktu" diye konuştu.
Mahkeme heyeti, Mustafa Kılınç'a kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası verdi. Kılınç'ın suçu ağır tahrik altında işlediğine kanaat getiren mahkeme heyeti, iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 10 yıl hapse düşürdü.
Mahkeme heyeti, Y.K'ın beraatine karar verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet