Skip Navigation Links

MHP,Hatay’ın Girişinde Gövde Gösterisi Yaptı

MHP’nin milletvekili adayları Dörtyol’a geldi

MHP,Hatay’ın Girişinde Gövde Gösterisi Yaptı

Politika   A+a-

Prof. Dr. Celalettin Yavuz ve Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi’ye Muhteşem Karşılama

 

MHP Hatay Milletvekili Adayları Prof. Dr. Celalettin Yavuz ve Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi, 13 Nisan 2015 pazartesi öğleden sonra Adana-Hatay otoyolunun Erzin çıkışından Hatay’a gelişlerinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandılar.

MHP, HATAY’IN GİRİŞİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

13 Nisan pazartesi günü saat 15.00 sularında, Adana-Hatay otoyolunun Erzin gişeleri çıkışında MHP’nin 2 milletvekili adayı muhteşem bir coşkuyla karşılandı. Adaylar Prof. Dr. Celalettin Yavuz ile Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi idi.

Karşılamada Dörtyol MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Erzin İlçe Başkanı Müzeyyen Akın, Payas İlçe Başkanı Ali Eğribacak, Dörtyol’un MHP’li Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, 21. Dönem MHP Hatay Milletvekili Mehmet Nuri Tarhan, daha önce teşkilat ve Ülkü Ocakları başkanlığı yapanlar, Belen-Erzin arasındaki bölgede MHP il ve ilçe teşkilatı yöneticiliği yapmış olanlar, çok sayıda partili ile vekil adaylarının akrabaları ve yurttaşlar da vardı.

MHP Hatay Milletvekili Adayları Prof. Dr. Celalettin Yavuz ile Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi, kendilerini karşılayan bu coşku yüklü Hataylı hemşerileriyle selamlaşıp kucaklaştıktan sonra konvoy halinde Erzin’e yöneldiler.

Erzin’de kısa selamlama konuşmalarının ardından, uzun bir konvoy eşliğinde Kuzuculu, Altınçağ ve Ocaklı mahalleleri arasından süzülerek Dörtyol’a ulaştılar. MHP ilçe teşkilatı önündeki platformda selamlama konuşmaları oldukça kalabalık kitleye yapıldı.

Celalettin Yavuz konuşmasında; “Sahaya inişimiz biraz gecikti. İstanbul’da Hatay Günleri vardı. Kıymetli Dörtyol Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy kardeşim de dün akşam bu etkinlikten dönebildi. Bugün sizlerle kucaklaşıyoruz. Merak etmeyin: ‘Mehter Marşı ile geldik, İzmir Marşı ile seçim çalışmasına başlıyoruz!” diyerek seçim çalışmalarının süratleneceğini müjdeledi.

Konvoy daha sonra Payas’a hareket etti.

 

 

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet