Skip Navigation Links

Kocasından Kaçtı, Komşusun da Öldü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kocasından dayağından komşusunun evine kaçan kadın ben ölüyorum dedikten sonra olduğu yere yığıldı ve hayatını kaybetti.

Gündem   A+a-

dayak b.JPG" alt="" />
 
Kocasından Kaçtı Komşusun da Öldü 
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde kocasından dayağından komşusunun evine kaçan kadın ben ölüyorum dedikten sonra olduğu yere yığıldı ve hayatını kaybetti.
Koca dayağından kaçan genç kadın canını kurtarmak için sığındığı komşularının evinde hayatını kaybetti. İskenderun Muradiye Mahallesi 239 sokak numara 35 te ikamet eden 51 yaşındaki Sadiye Döner, 30 yıllık evli olduğu ve sık sık tartıştığı, eşinden bir kez daha dayak yememek için komşusunun evine kaçtı.
Trafik kazından dolayı da 25 yıl önce sol kolunu kaybetmiş olan eşi 53 yaşındaki Durak Döner tarafından sık sık şiddete maruz kaldığı ileri sürülen Sadiye Döner şiddetten kaçarken canından oldu. İki çocuk annesi kadın eşinin kendisine vurmaya başlamasından sonra bu kez aynı sokak üzerindeki komşuları Hasibe Umut’un evine kaçarak canını kurtarmaya çalıştı. Bir süre soluklandıktan sonra, ‘Ben ölüyorum hakkınızı helal edin’ dedi ve yere yığıldı. Şaşkınlık içerisinde ne yapacağını şaşıran komşular 112 acile ve polise haber vererek yardım istediler.
Astım hastası olduğu belirtilen üç çocuk annesi Sadiye Döner’ ekipler geldiğinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Polis olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı kadının ölüm sebebiyle ilgili inceleme ve soruşturma başlatırken Sadiye Döner’in kesin ölüm sebebinin otopsi ile belirleneceği bildirildi.
Görgü tanığı komşular olayı şöyle anlattılar “Sürekli tartışırlardı. Adam eşine şiddet uyguluyordu bugünde aynısı oldu fakat kadın şiddete dayanamayıp kaçmaya çalıştı ama ne yazıkki hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis eşine şiddet uyguladığı iddia edilen eşi Durak Döner’i gözaltına aldı. Kadının cesedi otopsi için hastaneye kaldırılırken eşinin sakin tavırları dikkatlerden kaçmadı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet