Skip Navigation Links

İskenderun Mehmet Alğan'a Kenetlendi

Ak Parti Hatay 4. Sıra Milletvekilİ Mehmet Alğan, Hatay için çalığacağını söyledi..

İskenderun Mehmet Alğan'a Kenetlendi

Politika   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekilliğine genel merkez tarafından aday gösterilen Mehmet Alğan’ın değiştirilmesine yönelik genel merkeze yapılan baskılara İskenderun ilçe teşkilatı ve vatandaşlar tepki gösterdiler.

Cuma namazı sonrası AK Parti İskenderun teşkilatına giden Mehmet Alğan ve partililer sıralamanın değiştirilmesi için yapılan baskılara tepki gösterdiler. AK Parti ilçe başkanı Vedat Tosun yaptığı açıklamada İskenderun’un 2 aday çıkartma şansını yakaladığını ve bu manada aday Mehmet Alğan’ın arkasında olduklarını ifade etti. Doğulu batılı diye bir ayrımın söz konusunun olamayacağını belirten Tosun aday Ankaranında bu konuda kendilerini anlayacağını söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan ise yaptığı açıklamada İskenderun’un kendisine çok şey kattığını ve genç yaşta hizmet etme fırsatı bulduğunu belirterek vatandaşlara dedikodulara kanmamaları uyarısında bulundu. Tesadüfen Milletvekilliği sıralamasına girmediği bedel ödediğini ve ödeyeceğinin altını çizen Alğan Reyhanlı teşkilatınında tepkilerini haklı olduğunu ve onlarında haklarını sonuna kadar savunacağını söyledi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
murat 13 Nisan 2015 Pazartesi
mehmet benim liseden okul arkadasımdır. çok iyi bilgili saygılı biridir. Allah yolunu acık etsin
cüneyt erdoğan 11 Nisan 2015 Cumartesi
doğsusuyla batısı ile arabıyl akürdü ile hatay bir mozaik bir şehir bu seçim diğer illerden en büyük farkı budur amaçhatay için ise birlik zamanı bu kardeşimizin en iyi şekilde bizleri temsil edeceğine tüm kalbimle inanıyorum
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet