Skip Navigation Links

CHP ve AK Parti’nin Durumu MHP İçin Fırsattır !!!

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nazmi Ceylan, aday listelerinin açıklanmasının ardından

CHP ve AK Parti’nin Durumu MHP İçin Fırsattır !!!Web
TV

Politika   A+a-

sosyal medyadaki Facebook sayfasından duyuru yapmış ve bu duyuru bir çzok MHP’li tarafından da kabul görmüştü.

MHP’nin Hatay’daki lider isimlerinden Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nazmi Ceylan, 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar’ın sorularını içtenlikle yanıtladı.

Bu kez sosyal medyadaki açıklamasını 8. Gün Haber kamerası aracılığıyla yapan Nazmi Ceylan, CHP ve AK Parti’de yaşanan liste krizinin daha büyük olduğunu, bu durumun MHP camiası için büyük bir fırsat olduğunu belirtirken, MHp camiasındaki tepkinin kısa sürede olumlu bir havaya dönüşeceği kanaatini dile getirdi.

Ceylan, aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendirirken de, ilçelere yapılan yatırımların yetersiz olduğunu ve Hatay’ın kötü yönetildiğini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nazmi Ceylan’ın MHP tabanına yönelik açıklaması şöyle:

“Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun göz önünde bulundurularak MHP aday listesini eleştirmek yerine herkesin MHP birinci sıra adayı gibi çalışması gerektiğini belirten Nazmi Ceylan’ın MHP camiasına duyurusunu aynen yayınlıyoruz: “Sevgili arkadaşlar; hepinize hayırlı sabahlar, bol kazançlı günler dilerken, partimizin içerisinde adaylık süresince sürdürülen yarış tamamlanmıştır. Bundan böyle Türkiyemizin içerisinde bulunduğu durum da göz önüne alınarak sunulan aday listelerini, listelerde yer almış olan birbirinden değerli adayları ve genel merkezi eleştirmek yerine, listenin birinci sırasında bizmişik gibi, üç hilalli bayrağımızın altında birlik ve beraberlik mesajları vererek davamıza sahip çıkalım ve bu konuda yorum yapan arkadaşları uyararak diğer partilerin kuyularına su taşımalarını engelliyelim. Saygı ve sevgilerimle sağlıcakla kalın.” 

 

Büyükşehir çalışmıyor !!!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nazmi Ceylan, aynı zamanda meclis üyesi kimliğiyle de çalışmaları değerlendirirken de, yapılan bir çalışma olmadığını ve AK Parti grubunun da Başkan Lütfü Savaş’a destek verdiğini söyledi ve şöyle konuştu:

Büyükşehir olduğumuzdan beri Hatay'ın hiç bir bölgesinde bir yatırım yok. Bir işlem yok büyükşehir tarafından yapılan bir şey de yok bugüne kadar. Bir yılı geride bıraktık halada herhangi bir çalışma gözükmüyor.  350 Milyon TL bütçemiz vardı Hatay Büyükşehirde, bu sene 123 Milyon liralık bölümü harcanabildi. Bu yapmak istemediklerinin bir göstergesidir. 350 Milyar bir bütçesi olan bir kurum 120 milyonda kalması düşündürücü bir olaydır. Bu paraların mutlaka Hatay'ın belirli kesimlerine yatırım olarak dönüşmesi şarttır. Bunu becerecek bir kadro yok. Şuanda da AK Parti de Lütfü Savaş'ın kuyusuna su taşımaktan başka bir şey yapmıyor.” Dedi.

CHP ve AK Parti’nin Durumu MHP İçin Fırsattır !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet