Skip Navigation Links

HBB'den Dilenci Operasyonu!!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, çevre kirliliğine ve huzursuzluğa sebebiyet veren ve

HBB'den Dilenci Operasyonu!!

Yaşam   A+a-

dilencilik yaptıkları öne sürülen ailelerin yaşadığı çadırlara yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.

 

HBB Zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonla Gaziantep, Osmaniye gibi çevre illerden  gelen ve Antakya ilçesine bağlı Haraparası Mahallesi'nde konuşlanan dilencilik yaptıkları iddia edilen kişiler şehir dışına çıkarıldı.

 

Yaklaşık 20 kişinin yaşadığı 2 çadırın kaldırılmasının ardından HBB ekipleri, çağırdıkları iş makineleriyle çevrede temizlik faaliyeti gerçekleştirdi ve çevrede huzurun sağlanması için gerekli önlemleri mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.

 

Yapılan operasyona yönelik bir açıklama yayımlayan HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, Hatay'da daha huzurlu ve güvenilir bir ortam yaratma amacında olduklarının altını çizerek "Şehrin kötü görüntüsüne ve çevre kirliliğine neden veren etkenleri engellemek için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Zabıta teşkilatı olarak  görev, yetki ve sorumluluğumuzda olan bütün yerlerde hemşehrilerimize rahatsızlık verecek ve güven ortamını zedeleyecek her duruma karşı mücadele edeceğiz" dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet