Skip Navigation Links

Gün, Küsmek ve Eleştirmek Günü Değil...

Hatay’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin sevilen iki lider ismi İbrahim Gül ve Nazmi Ceylan, aday listesine tepki gösteren MHP tabanına sosyal medyadak

Gün, Küsmek ve Eleştirmek Günü Değil...

Politika   A+a-

 

Gül ve Ceylan MHP tabanına seslendi..

Gün, Küsmek ve Eleştirmek Günü Değil !!!

Hatay’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin sevilen iki lider ismi İbrahim Gül ve Nazmi Ceylan, aday listesine tepki gösteren MHP tabanına sosyal medyadaki Facebook sayfalarından duyuru yayınladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Hatay Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde kamuoyundan büyük destek bulanm ve aday listesinde 1’nci sırada olması beklenen İbrahim Gül, listede 5’nci sırada yer almasına tepki gösterenlere sosyal medyadaki Facebook sayfasından yaptığı duyuru da, istifa etmeyi düşünenlerin kesinlikle istifa etmemesini istedi.

MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’ün açıklamasını aynen yayınlıyoruz: Kıymetli dava arkadaşlarım. MHP'nin vefalı üyeleri, delegeleri, yöneticileri,sevdalıları ve yiğit hemşerilerim Milletvekili aday listelerine tepkilerimizi gösterirken lütfen saygı çerçevesinde yapalım. Aday listelerine tepki olarak MHP'den istifa edeceğini belirten herkesten, Allah rızası için isteğim bu kararlarından vazgeçmeleridir. Şahsım ve tüm sevenlerim MHP'nin başarısı için her türlü fedakarlığı yaptık, yapacağız ve yaparız. İlkeli ve dik duruşumuzdan zerre taviz vermeden partimizin emrinde ve hizmetindeyiz. Allah hepinizden razı olsun. İbrahim GÜL.”

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nazmi Ceylan da, aday listelerinin açıklanmasının ardından sosyal medyadaki Facebook sayfasından duyuru yaptı.

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun göz önünde bulundurularak MHP aday listesini eleştirmek yerine herkesin MHP birinci sıra adayı gibi çalışması gerektiğini belirten Nazmi Ceylan’ın MHP camiasına duyurusunu aynen yayınlıyoruz: “Sevgili arkadaşlar; hepinize hayırlı sabahlar, bol kazançlı günler dilerken, partimizin içerisinde adaylık süresince sürdürülen yarış tamamlanmıştır. Bundan böyle Türkiyemizin içerisinde bulunduğu durum da göz önüne alınarak sunulan aday listelerini, listelerde yer almış olan birbirinden değerli adayları ve genel merkezi eleştirmek yerine, listenin birinci sırasında bizmişik gibi, üç hilalli bayrağımızın altında birlik ve beraberlik mesajları vererek davamıza sahip çıkalım ve bu konuda yorum yapan arkadaşları uyararak diğer partilerin kuyularına su taşımalarını engelliyelim. Saygı ve sevgilerimle sağlıcakla kalın.” 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet