Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aleviler Azınlık Değil Türkiye’nin Asli Unsurudur !!!

İskenderun Alevi Kültürü’nü Araştırma Derneği (AKAD), Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde hizmet veren Green Park Sosyal Tesisleri’nde

Aleviler Azınlık Değil Türkiye’nin Asli Unsurudur !!!Web
TV

Arsuz   A+a-

düzenlediği dayanışma gecesiyle siyaset ve işdünyasını bir araya getirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığı ile uzun süre gündemde kalan Avukat Necati Yıldız,  Arsuz Gözcüler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altun, Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun ve yönetim kurulu, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları Cengiz Başar, Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Özel İskenderun Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit de katıldı.

Şehir dışında yoğun programı nedeniyle dayanışma yemeğine katılamayan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca’yı ise eşi Zahide Ağca ve kalabalık siyasi çalışma grubu temsil etti. Eşi Zahide Ağca ile gönderdiği mesajda Uğur Ağca, yoğun iş programı nedeniyle davete katılamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti ve “Bugüne kadar toplumun her kesimiyle kucaklaştık. Hiçkimseyi ayrıştırmadık. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne önem verdik. Farklılıkları zenginlik olarak gördük. Geçmişten bugüne olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’nin asli unsuru temel taşı olarak gördüğümüz Alevi dostlarımızın yanında olacağız” dedi.

AKAD Başkanı Nihad Yenmiş yaptığı konuşmada, Alevi’lerin Türkiye’nin asli unsuru ve temel taşı olduğuna vurgu yaptı ve Aleviler’in azınlık olarak görülmesini kabullenmeyeceklerini söyledi.

AKAD’ın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yenmiş, eğitim ve bilinçlendirme programlarını sürrdüreceklerini söyledi.

Green Park Sosyal Tesisleri müzik grubu Antik’in solistleri Vedat alkaya ibrahim çaparoğlu seslendirdikleri eserlerle geceye katılanlara keyifli anlar yaşattılar.

Gecede sahne alan Hatay’lı yerel sanatçı Mehmet Bedi, Arap dünyasının Dünya’ca ünlü sesi Fairuz’dan okuduğu Arapça şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı ve geceye katılan herkesi mest etti.

 

 

 

Aleviler Azınlık Değil Türkiye’nin Asli Unsurudur !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş