Skip Navigation Links

HBB'nin eğittiği öğrenciler %100 başarı sağladı

HBB 2015 yılında ücretsiz olarak çeşitli branşlarda açtığı kısa adı TEOG olan kurslarına katılan 150 öğrencinin tamamı % 100 başarı sağladı.

HBB'nin eğittiği öğrenciler %100 başarı sağladı

Eğitim   A+a-

Modern sınıflarda uzman öğretmenlerinin anlatımıyla çeşitli branşlarda eğitim ve öğretim gören 150 öğrencinin tamamı Fen ve Anadolu liselerini kazanırken, böylelikle HBB, eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

 

Geçtiğimiz günlerde HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Fen liselerini kazanarak branşlarında birinci olan Fatma Öztürk, Murat Aşkaroğlu, Ayşe Nur Ceylan, Sibel Çekiç, Yusuf Demir, Yusuf Mumoğlu ve Ebru Vurgun  isimli öğrencilere düzenlenen ödül töreniyle tablet bilgisayar hediye etti.

 

Öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu törende kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, öğrencileri tebrik edip başarılarının devamını dileyerek, sosyal belediyecilik gereği Büyükşehir Belediyesi Okuma Salonu bünyesinde açılan kurslarda dar gelirli ailelerin çocuklarının başarılarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Başarıda emeği geçen gönüllü öğretmenlere de teşekkür eden Başkan Savaş; "Biz eğitim ve öğretimi oldukça ciddiye alıyoruz. Bu belediyecilik anlayışı çerçevesinde, maddi yönden zayıf olduğu için çocuklarını dershanelere gönderemeyen ailelere destek olmaya ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.     

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet