Skip Navigation Links

Başkan Savaş: Ulaşım sorunlarını ortak akılla gidereceğiz

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay'ın daha refah ve huzurlu hale gelmesi amacıyla Sivil Toplum Kuruluşlarıyla biraraya gelmeye devam ediyor.

Başkan Savaş: Ulaşım sorunlarını ortak akılla gidereceğiz

Gündem   A+a-

Ziyaretleri kapsamında Başkan Savaş, İskenderun Otogar Esnafları Derneği Başkanı Züher Yazar ve otogar esnafları ile bir araya gelerek ulaşım alanındaki sıkıntıları masaya yatırarak fikir alışverişinde bulundu.

 

Halk ile birlikte kolektif hizmet anlayışını benimsediklerini belirten Başkan Savaş, "Hemşehrilerimizin ve esnafımızın sorunlarını yerinde görerek, dinleyerek ve çözmeye çalışarak hizmet etme gayreti içindeyiz. Altyapıdan üstyapıya, asfaltlama çalışmalarından sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

 

Geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen Ulaşım Çalıştayı ile birlikte ulaşım alanındaki sorunları ve eksikleri ortak akılla gidermeye başladıklarının altını çizen Başkan Savaş, "İlimizde hemen hemen hemşehrilerimizin yarısı toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Bu kapsamda yolcu ve şoför hemşehrilerimizin daha rahat bir ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak için Ulaşım Master Planı çalışmalarında hemşehrilerimizin görüşlerini alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

İskenderun Otogar Esnafları Derneği Başkanı Züher Yazar ise, Hatay'da çözülmesi gereken en önemli konularında başında trafik sorununun olduğunun altını çizerek, trafik sorununu ortak akılla çözme anlayışı ve fikirlerini almalarından dolayı Başkan Savaş'a teşekkür etti.

 

Gerçekleşen toplantı Başkan Savaş, Dernek Başkanı Yazar ve otogar esnafının çekildikleri hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet