Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tüm Ülkenin Karanlıkta Kalma Sebebi İskenderun Mu?

Ulusal haber kuruluşları iddiasına göre elektrik kesintileri İskenderun'dan kaynaklanan bir domino etkisi olmuş?

Tüm Ülkenin Karanlıkta Kalma Sebebi İskenderun Mu?

Gündem   A+a-

Yapılan haberler'de ne demedilerki bu hatanın asıl kaynağı ile ilgili hâlâ doğru dürüst bir haber bulunmamak ile beraber birde şehrimizin faaliyette bulundan santralini suçlamaktanda geri kalmadılar.

 

Asılsız iddialar ile şehrimizde kurulu olan 1200 mw gücündeki santrali zan altında bıraktılar büyük medya kuruluşları bununlada yetinmediler ve birde buna İzmirde bir santral sebeb oldu dediler.

 

Dahası da var özel enerji santralleri fiyatı düşük buluduğu için enerji üretmiyor ve hatları kestiler diye yaygara yaptılar.

 

Tüm gün boyunca asılsız iddialar ile gündem oluşturdular. Sosyal medya'da kedi hikayeleri dönmeye başladı kimileri 7 haziran hazırlığı espirileri yaptı.

 

Kısacası bizi ilgilendiren kısım asılsız olarak İskenderun Termik Santralinin asılsız iddialar ile suçlanmasıdır.

 

BUYURUN BAKANLIĞIN YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi yaşamı felç etti.  Enerji Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “15 yıldır böyle bir şey yaşanmadı” denilirken Bakanlık yetkilileri sorunun büyük hatlardan kaynaklandığını açıkladı.  TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi. Teknik inceleme başlatıldığını belirten yetkililer, sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını kaydetti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar