Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Örgütlü Bir Toplum Yaratacağız

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU seçim ziyaretleri kapsamında Tüm-Belsen yönetimiyle bir araya geldi.

Örgütlü Bir Toplum Yaratacağız

Politika   A+a-

Yönetim kurulu başkanı Cüneyt Çavdır “Sendikalı olmanın önemli bir gerçek olduğu günümüzde bizler üyelerimizin özlük hakları yanı sıra, insanca yaşanabilir bir ücret için mücadele geleneğimizden gelen gücümüzü kullanmaya kararlıyız. Adaylarımızın çalışmaları sırasında ziyaret etmeleri ve beraber çalışma isteğini göstermeleri umudumuzu arttırmaktadır.” dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu yaptığı konuşmada meslek örgütleri ve sendikaların önemli birer mevzi olarak hükümetlerin antidemokratik uygulamaları karşısında yer aldığından bahsetti. “Gücümüzü birleştirerek, bir ülkeye sadece refah değil aynı zamanda barışı, huzuru da getireceğiz. CHP emekçilerin haklarını savunacak yegane partidir. Taşeron işçiliğine son verecek kölelik düzenini durduracağız. Bir daha Soma, Ermenek olmayacak. Sadece ücretlerin değil aynı zamanda yaşanabilir sosyal bir statünün emekçilerin hakkı olduğunu düşünüyorum.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi “İktidarımızla sendikasız işçi, memur kalmayacak, örgütlü bir toplum yaratacağız.” Sözlerimin buradaki muhatabı ben olacağım.dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş