Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kartal Yuvası İskenderun'da Açıldı..

Beşiktaş spor kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlara sunan “Kartal Yuvası” mağazası İskenderun’da hizmete açıldı.

Kartal Yuvası İskenderun'da Açıldı..

Spor   A+a-

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız tarafından Kanatlı Caddesinde açılan Kartal Yuvası, Türkiye genelindeki zincirin 52. halkasını oluşturuyor.

    Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi;  ” Kartal Yuvası, 2001 yılında kulübümüze mali kaynak sağlamak ve büyük Beşiktaş taraftarını lisanslı ürünlerle buluşturmak için ‘BJKSTORE’ adıyla kuruldu. 2007 yılında Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla ismi “KARTAL YUVASI” olarak değiştirildi. Türk Dil Kurumu, bu isim değişikliği sonrasında Türk diline yaptığı destek üzerine kulübümüze  ‘TDK Onurluğu’ ödülünü verdi.

Yurt geneline kısa sürede yayılan mağazalarımız taraftarlarımızın lisanslı ürünlerimize kolay ulaşımı için bir hayli etkili oldu. 2015 yılı itibari ile toplamda 52 mağaza olan ve hızla büyümeye devam eden Kartal Yuvası Mağazalarımızın dağılımı ise şöyle; “25 mağaza İstanbul,4 mağaza Ankara, 3 mağaza İzmir,3 mağaza Antalya, 2 mağaza Adana, 1 mağaza Diyarbakır, 1 mağaza Samsun, 1 mağaza Safranbolu, 1 mağaza İzmit,1 mağaza Söke, 1 mağaza Susurluk, 1 mağaza Kıbrıs,1 mağaza Hendek olmak üzere 48 fiziki mağaza, 3 adet Mobil Tır ve 2 adet internet satış mağazası” olmak üzere toplam 52 mağaza ile taraftarlarımıza hizmet vermeye devam etmekteyiz.

     Hatay’da Beşiktaş taraftarını lisanslı ürünlerle buluşturmak için 51. Mağaza Antakya’da,  52.Mağaza da İskenderun’da hizmete girmiştir.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar