Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yerli Yatırımcının Önünü Açmak İçin Yola Çıktım..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, adaylık sürecinin son haftasındaki çalışmalarında CHP Hatay’ın

Yerli Yatırımcının Önünü Açmak İçin Yola Çıktım.. Web
TV

Politika   A+a-

sevilen isimlerinden İskenderun Belediyesi geçmiş dönem CHP’li meclis üyesi Zeki Aytaş’ı ziyaret etti.

Uğur Ağca’nın ziyareti sırasında kısa sürede bölgede önemli işlere imza atan İnşaat Mühendisi Aytaç Aytaş’la İç Mimar Çağrı Aytaş da hazır bulundu.

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette siyasetteki tecrübelerini paylaşan Zeki Aytaş, adaylık sürecinde Uğur Ağca’ya başarılar diledi ve milletvekili  seçilmesi halinde de bölgeye ciddi katkılar sunacağına olan inancını ifade etti.

Bölgenin kalkınması, yerli yatırımcıların desteklenmesi ve halkın kendi değerlerine sahip çıkması üzerine yapılan sohbette duygularını aktaran CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, bölgedeki ekonomik potansiyelin çok az kısmının yerli yatırımcıların kontrolünde olduğunu ifade ederken, “Bölgedeki ağır sanayi yatırımlarının kirini, pisini halk çekiyor ama nimetlerini de başkaları yiyor. Bunu değiştirmek, yerli yatırımcılara fırsat verip, bölgedeki kalkınma ve yatırım imkanlarından yararlandırmak için özel çaba sarfetmek gerekli. Ben bunun için yola çıktım. Bir bakıyoruz gençlerimiz işsiz. Türkiye’nin dört bir yanından gelenler sanayi tesislerinde işe alınıyor ama bölgenin gençleri işsiz ordusunu oluşturuyor. Bunu kabul etmek mümkün değil. Tek yumruk olursak, birlik ve beraberlik içinde olursak bu sorunların tamamını aşarız. Birlikten rahmet ayrılıktan azap doğar” diyerek yola çıkış amacını anlattı.

CHP eski Meclis Üyesi Zeki Aytaş da, Uğur Ağca’nın düşüncelerine sonuna kadar katıldığını belirterek, bölgenin kendi dinamiklerini bir araya getirmek, yerli yatırımcıya destek olmak adına her türlü birlik ve bareberlik hareketine destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Yerli Yatırımcının Önünü Açmak İçin Yola Çıktım..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar