Skip Navigation Links

Bayırlı’da “Uğurlar Olsun” Sohbeti…

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, işdünyasına ziyaretlerini sürdürüyor.

Bayırlı’da “Uğurlar Olsun” Sohbeti… Web
TV

Politika   A+a-

Uğur Ağca, İskenderun’un tanınmış müteahhitlerinden merkezi Denizciler Mahallesi’nde bulunan Bayırlı İnşaat’ın Sahibi  AK Partili İskenderun Belediye Meclis Üyesi Musa Bayırlı’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Altın Ateş Gübre Sahibi Uğur Ateş de Bayırlı İnşaat’ta Uğur Ağca ile karşılaşınca, “Uğurlar olsun” sohbeti kaçınılmaz oldu.

Aynı zamanda Doğru Yol Partisi’nin eski ilçe başkanlarından olan Uğur Ateş, siyasete yeni adım atan Uğur Ağca’yı cesur davranışından dolayı kutladı ve gönülden desteklediğini ifade etti.

Siyaset dışı gelişen sohbette, bölge ekonomisinin durumu, sosyal, kültürel faaliyetlerin mahalle statüsünü yeni kazanan bölgedeki yetersizliği ve işsizlik konuları ağırlıklı olarak konuşuldu.

Kadim dostların neşeli ve bol esprili buluşması sırasında AK Parti’li Meclis Üyesi Musa Bayırlı, bölge halkının bağrından kopmuş, ticarette ve sosyal yaşamda başarılarıyla ve hayır sever kimliğiyle gönüllerde taht kurmuş Uğur Ağca’nın CHP’den Hatay milletvekilliğine aday adaylığını tebrik etti ve aday gösterilmesinden de mutluluk duyacağını söyledi.

Bayırlı’da “Uğurlar Olsun” Sohbeti…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet