Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mimarlarla Adam Olmak Sohbeti..

Mimarlar Odası’nı ziyaretinde “Adam olmak” konulu bir sohbet yapılınca ortaya çok renkli görüntüler ortaya çıktı

Mimarlarla Adam Olmak Sohbeti.. Web
TV

Politika   A+a-

ve Koray Tanın, ilk fırsatta “Adam Olmak” konulu bir konferans düzenlemek istediğini belirtirken şu sözleri çok anlamlıydı. “Adam Olmak Bir Gruba Mensup Olmak Değil, Bir Duruşa Sahip Olmaktır!!!”

 

Mimarlarla Adam Olmak Sohbeti..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, adaylık sürecinin son haftasına girilirken çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bir yandan kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Uğur Ağca, halkla içiçe olduğu esnaf ve semt pazarı ziyaretleriyle de çalışmalarını sürdürüyor.

Mimarlar Odası İskederun Temsilciliği ve Eğitim İş Sendikası’nı ziyaret ederek kendini anlatan ve sorunlar hakkında bilgiler alan Uğur Ağca, vaatte bulunmaya değil, memleketin sorunlarına sahip çıkmak adına milletvekilliği yoluna girdiğini  söyledi.

Mimarlar Odası’nı ziyaretinde “Adam olmak” konulu bir sohbet yapılınca ortaya çok renkli görüntüler ortaya çıktı ve Koray Tanın, ilk fırsatta “Adam Olmak” konulu bir konferans düzenlemek istediğini belirtirken şu sözleri çok anlamlıydı. “Adam Olmak Bir Gruba Mensup Olmak Değil, Bir Duruşa Sahip Olmaktır!!!”

 Adam Olmak Bir Gruba Mensup Olmak Değil!!!

İlk olarak Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret eden Uğur Ağca, Başkan Koray Tanın ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

İskenderun Körfezi’nde tüm ilçelerin ciddi sorunlarının bulunduğunu hatırlatan Uğur Ağca, bölgenin kalkınması, gençlerin iş imkanı bulması için tüm olanakların seferber edildiği bir atılım istediğini söyledi.

Bölgenin kendi değerlerinden uzaklaştığını ve yerli yatırımcıların yeterince destek bulmadığı bir düzene son vermek kararlılığını dile getiren Uğur Ağca, milletvekilinin olağanüstü güçlere haiz bir kimlik olmadığını hatırlattı ve CHP iktidarında sorunların halkın ve sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda çözüme kavuşmasının mümkün olacağına dikkat çekti.

Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın da, toplumun bir çok konuda dejenere olduğu ve değerlerinden uzaklaştığı fikrine katıldığını belirtirken, bölgenin gerçek sahibi yatırımcılara ve topluma sahip çıkarak değerlerini hatırmatmak gereklilğine vurgu yaptı. İskenderun Mimarlar Odası olarak en lakın zamanda “Adaml Olmak” konulu bir konferans düzenlemek istediklerini belirten Koray Tanın, “Hangi meslek grubuna mensup olduğun, kariyerinden çok adam olmak ya da olmamak önemli. Adam olmak çok önemli bir meziyet. Biz önce adam olmayı ve değerlerimize sahip sahip çıkmayı başarmalıyız” dedi ve Uğur Ağca’nın görüşlerine katıldığını söyledi.

 

Eğitim İş’te Sorunları Dinledi..

Eğitim İş Sendikası’nı da ziyaret eden Uğur Ağca, sendika başkanı Hasan Kuş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek eğitim alanındaki sorunları ve çözüm önerilerini dinledi.

Eğitim İş Sendikası’nda samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette eğitim camiasının sorunlarına dikkat çeken Başkan Hasan Kuş, okullara yapılan atamaların liyakete değil, siyasi görüşe göre yapılmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını ifade etti.

Uğur Ağca da sorunları ve çözüm önerilerini dinledikten sonra, milletvekili seçilmesi halinde tüm sendika ve sivil toplum kuruluşlarının danışmanlığında sorunların çözümü için katkı verebileceğini söyledi.

 

Mimarlarla Adam Olmak Sohbeti..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş