Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halka hizmet en büyük görev ve onurdur

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, ziyaretlerini sürdürüyor.

Halka hizmet en büyük görev ve onurdur

Politika   A+a-

Hatay Barosu’nu ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Hatay Barosu Başkanı Av.Ekrem Dönmez tarafından karşılandı.

Adaletin sosyal devletin üç ayağından biri olduğunu belirtenCHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hem kamu hizmeti hem de serbest bir meslek olan avukatlık, adil yargılama ilkesi için vazgeçilmez bir unsur, hukuk güvenliğinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Avukatların kayıtlı olduğu kamu kurumu niteliğindeki bir meslek kuruluşu olan barolar, hukukun gelişmesine de katkıda bulunmaktadır”ifadesine yer verdi.

Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nu da ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf H.Civelek, Belediye Başkanlığı, Milletvekilliğinin meslek değil, onurlu bir görev olduğunu belirtti. CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek,“Bu makamlar halka hizmet makamlarıdır. Halkımıza hizmet etmek büyük bir onur ve mutluluktur” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde, CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek’e başarı dileğinde bulunuldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar