Skip Navigation Links

İskenderun Limanında Yolcu Gemisi

İskenderun limanı ABD'nin dev yolcu gemisi Holland-America'yı ağırlıyor. İki bin 200 turist taşıyan yolcu gemisi sabah saatlerinde İskenderun limanına

Gündem   A+a-

İskenderun limanı ABD’nin dev yolcu gemisi Holland-America’yı ağırlıyor. İki bin 200 turist taşıyan yolcu gemisi sabah saatlerinde İskenderun limanına demirledi.
İki bin 200 kişiden oluşan Canada ve ABD’li turistleri taşıyan Holland-America LN-MS-gesterdam isimli dev yolcu gemisi sabah erken saatlerde İskenderun limanına yanaştı. İskenderun limanına bugüne kadar gelen en büyük yolcu gemisi unvanını taşıyan geminin limanın en büyük rıhtımına yanaştırılması yaklaşık bir saat sürdü. Geminin güvenliğini ise Gümrük Muhafaza memurlarının yanı sıra İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sağladı. Hazırlıklarını tamamlayan turistler 22 yolcu otobüsüyle kafileler halinde Liman B kapısından çıkarak Hatay il merkezi Antakya’ya gittiler.

Canada ve ABD li turistler Antakya’da Hıristiyanlığın ilk kilisesi olarak kabul edilen st piyer kilisesinde hac vazifelerini yerine getirecekler ve daha sonra Müslümanlığın Anadolu’daki ilk camisi olan Habib-i Neccar camiini ve ardından Antakya’da bulunan tarihi ve turistlik mekânları gezecekler. İki bin 200 kişilik ABD’li turist kafilesini taşıyan yolcu gemisinin bu gece limandan ayrılması bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet