Skip Navigation Links

Vatandaş AK Parti’ye Boşuna Oy Vermiyor

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Yusuf Coşkun, Hatay’in ilçelerine düzenlediği gezilerde kurum ve kuruluş ziyaretleriyle çalı

Vatandaş AK Parti’ye Boşuna  Oy Vermiyor

Politika   A+a-

Yusuf Coşkun: Vatandaş AK Parti’ye Boşuna  Oy Vermiyor..

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Yusuf Coşkun, Hatay’in ilçelerine düzenlediği gezilerde kurum ve kuruluş ziyaretleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Bürokraside hızlı ve atik bir sistemin işlemesinin AK Parti Hükümetinin başarısı olduğunu ifade eden Yusuf Coşkun, vatandaşa “Bugün git yarın gel” diyen anlayışın AK Parti iktidarıyla son bulduğunu hatırlattı.

Türkiye genelinde tüm kurumlar arasında başarıyla uygulanan otomasyon ağının vatandaşın işini kolaylaştırdığına dikkat çeken AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Yusuf Coşkun, kurum ve kuruluşları ziyaretinde işlem yapmak için gelen vatandaşlarla sohbetler ediyor ve işlem hızından memnun olup olmadıklarını soruyor.

Türkiye’de tüm kurum ve kuruluşlarda hızıyla vatandaşın işini aynı anda çözecek kabiliyette bir sistem işlediğini hatırlatan Yusuf Coşkun, Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesinin sürmesi için, istikrardaki süreklilik bakımından da AK Parti iktidarının devamından yana görüş bildiren tüm vatandaşların haklı olduklarını söyledi. Vatandaşların haklı olarak AK Parti iktidarının devamını istediklerini belirten Coşkun, AK Parti’nin istikrarı ve Yeni Türkiye’yi temsil ettiği için vatandaşın  tercihi olduğunu ifade etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
canan kul 21 Mart 2015 Cumartesi
peki başhekimler personellerine küçük görerekmi oy istiyeckler
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet