Skip Navigation Links

Bu Karnaval Kaçmaz

Bütün Hatay Halkı Davetlidir

Bu Karnaval Kaçmaz

Kültür Sanat   A+a-

4 Nisanda Adana'da 3.sü düzenlenecek olan  olan Portakal Çiçeği Karnavalına  Hataylılara, komşudan davet var.
Adanalılar, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı’na Hataylı dostlarını da bekliyorlar.

4 Nisan tarihinde başlayacak karnaval için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Adanalılar, Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden gelen binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen “Portakal Çiçeği Karnavalı” nın üçüncüsü  için tüm Türkiye’yi Adana’ya davet ediyorlar.

Ziyaretçilerin Adana’nın kebabı, portakal reçeli, şalgam suyu, bici bicisi, lahmacunu ve kendine özgü yemeklerini tanıma fırsatını bulacakları Portakal Çiçeği Karnavalı’nda sokaklar tam bir şenlik havasına bürünecek.  Karnaval süresince kentin hemen her yerinde;  sokak gösterileri, dans gösterileri, üniversite müzik gruplarının konserleri, halk oyunları gösterileri, bando gösterileri spor müsabakaları ile bireysel sokak gösterileri yerinde izlenebilecek. Karnaval boyunca ünlü sanatçılar da konser verecek.

Çok kısa bir sürede uluslararası bir boyut kazanan karnavalın simgelerinden biri olan ve herkesin rengarenk giysiler ve özel kostümler ile katıldığı Portakal Çiçeği Karnavalı kortejinin bu yıl öncekilerden daha da renkli geçmesi planlanıyor.

Adanalılar, karnaval için herkesi 4 Nisan’da kentlerine davet ederek “Hataylı dostlarımız sizlerde portakal çiçeği mevsiminde Adana’ya gelmelisiniz.  Yılda sadece bir kez sürecek bu coşkuyu kaçırmamak ve karnavalımıza katılmak için misafirimiz olun. Hem kültürümüzü tanıyın hem de mutfağımızın tadını çıkarın” diyorlar.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet