Skip Navigation Links

19 Mayıs Coşkusu

İskenderun'da hava şartlarının sıcak olabileceği ihtimaliyle akşamüzeri yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi

Gündem   A+a-

19may%C4%B1s%20B.JPG" />
 
İskenderun’da hava şartlarının sıcak olabileceği ihtimaliyle akşamüzeri yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi büyük bir coşku ile kutlandı.
 
 
5 Temmuz Stadyumu’nda gerçekleştirilen kutlamalara İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su , Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı ,
AK Parti Hatay Milletvekili ve adayı Orhan Karasayar, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
Bu yıl 19 Mayıs kutlamaları saat 17.30’a alınırken, havanın güneşli ve serin olması ile 19 Mayıs heyecanlı bir şekilde kutlandı. Törenlerde İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su
 
Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı
tören aracı ile stadyumu dolduran binlerce halkın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
İskenderun Kaymakamı Su “19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Hepimize kutlu olsun” dedi.
İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Turgay Erdoğan ise, “Atatürk’ün gençliğe arman ettiği en büyük bayramlarımızdan birini coşku ile yaşıyoruz. Türk Gençliğine her zaman güvenen başkomutan Atatürk’ün bu güvenini boşa çıkarmayan Türk ulusu ve gençliği Türkiye’yi her zaman daha çağdaş ve ileriye götürmeyi başarmıştır” dedi.
19 Mayıs kutlamalarında öğrenciler 19 Mayıs ile ilgili şiirler okudular, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençlik Marşları da tüm protokol, vatandaş ve öğrenciler ile birlikte okundu.
19 Mayıs koşusunda dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tören Türk bayrakları eşliğinde öğrencilerin geçişleri ile son buldu. Öğrenciler hazırladıkları gösteriler ile göz doldurdular.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet