Skip Navigation Links

Hassa'da Hatay İl İdare Şube Müdürleri Toplantısı

Hassa'da Hatay Valisi M. Celalettin LEKESİZ' in başkanlığında,İdare Şube Müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
Hassa’da Hatay İl İdare Şube Müdürleri Toplantısı
 
Hassa’da Hatay Valisi M. Celalettin LEKESİZ’ in başkanlığında,İdare Şube Müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.
Hassa İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen Hatay İl İdare Şube Müdürleritoplanışına ,Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu,İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Başoğlu,İl Emniyet Müdür Vekili Ali Keskin ,İl İdare Şube Müdürleri,kurum amirleri,sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar katıldı.
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu yaptığı konuşmada;
“Her yıl Valimiz M.CelalettinLEKESİZ’in önderliğinde başlatılan, İl İdare kurulu değerlendirme toplantısında İlçemiz adına verimli sonuçlar almaktayız. Gelişen dünya şartlarının gerisinde kalmamak ve gelişmelere ayak uydurmak zorundayız. Yönetim anlayışımız, hürriyet, mülkiyet, adalet ve emniyet paydaşlarını içine alan, katılımcı ve saydam olmalıdır. dedi.
Hatay Valisi M. Celalettin LEKESİZ yaptığı konuşmada ise;
“İl İdare Şube Başkanları değerlendirme toplantılarımızda, sorunları yerinde tespit ederek, yerinde çözüm yollarını bulmaya çalışmaktayız. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla buradayız ve daha hızlı hizmet etme amacındayız. Barış ve Hoşgörü kenti olan Hatay’ı ve İlçelerini her yönden geliştirmeliyiz. Devletin millete hizmet ettiği bir anlayışı yerleştirmeliyiz.Devletin en önemli görevi milletin refah ve mutluluğu yükseltmektir.dedi.
Vali LEKESİZ,
“Hassa-Dörtyol arası yapılacak yolun ve açılacak tünelin takipçilerinin ; Öncelikle Adalet Bakanımız Sadullah ERGİN ,milletvekillerimiz ve işadamlarımız olduğunu belirterek, Hassa’nın makus talihi, bu yolla değişecektir” .dedi.
Konuşmaların ardından ,kurum ve kuruluşlar 2011 yılı faaliyetlerini ortaya koyarak, 2012 yılı hedeflerini katılımcılarla paylaştılar.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet