Skip Navigation Links

Victoria Artık Dörtyol'da

Hatay İskenderun’da pastane sektöründe yılladır hizmet veren, Victoria Pastanesi 2. Şubesini Dörtyol’da açtı.

Victoria Artık Dörtyol'da

Gündem   A+a-

Hatay İskenderun’da pastane sektöründe yılladır hizmet veren, Victoria Pastanesi 2. Şubesini Dörtyol’da açtı.

Hasan İkiz Caddesi üzerinde işletmeciliğini Engin Barış Tahmaz, tarafından tadilat ve yenileme işleri yapılan ve modern bir mekân haline getirilen Victoria Pastanesi, Dörtyol halkının hizmetine sunuldu.

Düzenlenen açılış organizasyonuna, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve yardımcıları, Dörtyol, İskenderun esnafları ve birçok davetli katıldı.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy “Dörtyol’umuz gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Bu büyümeyle beraber ilçemizde bu tür sosyal yaşam alanlarına ihtiyaç doğuyor. Sosyal yaşam alanlarının daha mükemmel seviyeye ulaşmasında ortaya koyduğunuz sahiplenmeden dolayı başta Victoria Pastanesi işletmecisi Engin beye ve çalışacak ekibine teşekkür ediyorum bol kazançlar diliyorum hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Engin Barış Tahmaz “Pastanemizin 2. şubesini Dörtyol halkının hizmetine açtığımız için mutluyuz, gururluyuz. Öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermek istiyoruz. Her zaman kaliteyi ön planda tutmak,  güvenilir sağlıklı hizmet vermek için ben ve ekip arkadaşlarım titizlikle çalışma yapıyoruz. Bundan sonra hedefimiz Victoria Pastanesinin ismini bir marka yapmayı amaçlıyoruz. Dünyanın farklı tatlarıyla buluşturmayı ve damak tadına düşkün olan herkesi gelip çeşitli lezzetlerimizden tatmaya bekliyoruz” diye belirtti.

Konuşmaların ardından açılışı kurdelesi Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından kesilerek davetlilere soğuk- sıcak içecekler ve Victoria Pastanesi’nin kendi imal ettiği lezzetli pastalardan ikram edildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet