Skip Navigation Links

CHP'li Sonay Aykut İlçelerde Coşkuyla Karşılanıyor

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Sonay Aykut,ilçe gezilerinde,kendisine başarılar dileyen vatandaşlara şükranlarını dile getiriyor.

CHP'li Sonay Aykut İlçelerde Coşkuyla Karşılanıyor

Politika   A+a-

Seçim çalışmaları dolayısı ile gittiği tüm ilçelerde adeta halkın bağrına bastığı  ziraat mühendisi Sonay Aykut ‘’hepimiz için canla başla’’ diyerek Hatay’lılardan çıktığı seçim yolunda desteklerini istiyor.

Başta CHP ilçe örgütleri olmak üzere, mahalle muhtarları, çeşitli dernek ve odaları ziyaret eden Aykut, ulaştığı her ilçede cadde ve bulvarlarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

Ziyaret ettiği ilçelerde coşkuile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili aday adayı Sonay Aykut, kendisine ilçedeki sorunlarından ve vatandaş olarak yaşadıkları bir takım problemlerden bahsedenlerle sohbet ederek , "Umutsuzluktan umuda yolculuğa çıktıklarını ve bu yolda tüm sorunlarımız için önce iktidar olmak zorunda olduğumuzu belirterek,şöyle söylüyor:

"Yolumuz uzun, hedefimiz kesindir. Hepimiz için ama en başta ülkemiz için canla başla çalışmamız gerek. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı ve bayrağı altında birleşmez isek, sorunlar giderek daha da büyüyecek.  Bu gidişata bir dur demenin zamanı gelmiştir. Ben laik ve demokratik bir ülkede çocuklarımızın büyümesini istiyorum. Ben önce kendi halkımın, kendi vatandaşımın sorunlarını çözmek istiyorum. Allah bana bu görevi nasip ederse bu yolda canla başla hepimiz için çalışacağıma onurum üzerine söz veriyorum’’

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili aday adayı Sonay Aykut, seçim çalışmalarında muhtarlardan aldığı destek ve ilgiden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, bundan sonra muhtarlarımızın sorunları ile tek tek ilgileneceğini  ve bunun sadece seçim dönemleri ile sınırlı kalmayacağını özellikle belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet