Skip Navigation Links

Hatay’ın Kalkınması ve Huzuru İçin Çalışacağım..

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Ahmet Demirtaş, bölgenin en güçlü haber sitesi 8gunhaber Web Tv’yi ziyaret ederek

Hatay’ın Kalkınması ve Huzuru İçin Çalışacağım.. Web
TV

Politika   A+a-

Gökhan Gökpınar’a başarılı çalışmalarından ve bölgeye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti’nin Hatay milletvekili aday sıralamasında ilk 5 içerisinde yer alması beklenen Ahmet Demirtaş, milletvekili olup olmamasının AK Parti davası hizmetine etki etmeyeceğini söyledi.

8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar’ın sorularını yanıtlayan Ahmet Demirtaş, “AK Parti Genel Merkezi Ahmet Demirtaş’ı neden aday göstermeli?” sorusuna, oldukça mütevazı bir şekilde yanıt verdi. Genç, enerjik, bilgili, birikimli, toplumun sorunlarına duyarlı bir vatandaş olduğunu belirten Ahmet Demirtaş, Türkiye’nin Dünya’nın süper güçleri arasında yer alması ve AK Parti davasına inanmış bir kişi olmasının önemli olduğu vurgusunu yaptı.

İskenderun Körfezi’ndeki enerji yatırımlarına ilişkin soruya, Türkiye’nin Dünya hedefleri doğrultusunda enerjide dışa bağımlılıktan kurtulması ve sanayi üretiminde daha ucuz enerji ihtiyacının karşılanması için enerji yatırımlarına ihtiyaç bulunduğunu belirten Ahmet Demirtaş, doğaya ve insana saygılı, ileri teknoloji ile doğayı ve insan hayatını koruyan enerji yatırımlarının gerekliliğine vurgu yaptı.

İskenderun Körfezi’ndeki sanayi yatırımları ve Dünya ile rekabet edecek düzeyde ürün çeşitliliğine kavuşmasının önemine dikkat çeken AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Ahmet Demirtaş, “Dünyayı çok iyi bilen bir sanayi sektörümüz söz konusu. Yatırımın önündeki engelleri kaldırırsak, arsa üretiminde ve tahsisinde yaşanan sorunları bertaraf edebilirsek, daha fazla sanayi tesisiyle bir çok üründe dışa bağımlılığımız sona erer. Bölgemizde sanayi tesislerimizin ürettiği kaliteli ürün çeşitliliği dünya pazarlarında Türk sanayicisinin gücünü ortaya koyacak seviyeye ulaşırız” dedi.

Hatay’ın Kalkınması ve Huzuru İçin Çalışacağım..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet