Skip Navigation Links

Diller Sustu, Kulaklar Duymadı Ama Sadece Yürekler Konuştu..

İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük ve yönetim kurulu Üyeleri, İskenderun Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek

Diller Sustu, Kulaklar Duymadı Ama Sadece Yürekler Konuştu.. Web
TV

Gündem   A+a-

Engin Vayısoğlu’na bugüne kadar verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Kulakların duymadığı, dillerin sustuğu ve sadece yüreklerin konuştuğu anlamlı ziyarette işaret diliyle tercüman aracılığıyla duygularını dile getiren Başkan Mehmet Çörtük, yıllardır kendilerine gönülden destek veren Engin Vayısoğlu’na müteşekkir olduklarını belirtirken, sempatik tavırlarıyla da gönülleri fethetti.

Ziyaretten dolayı çok duygulandığını belirten İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu da duygularını ifade ederken zorlandı ve başarıdan başarıya koşan işitme engelli dostlarına desteğini sürdüreceğini söyledi.

Engin Vayısoğlu konuşmasında şöyle dedi: “Biz de uzun zamandır işitme engellilere ziyaretlerimizi sürdürüyorduk. Diğer gelemeyen işitme engelli arkadaşlarımızı burada varmış gibi hissediyoruz. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. 3-4 yıldan beri benim beraber olduğum, sorunlarını yakından takip ettiğim ve insanların onlarla aynı şartlarda olduğunu düşündüğü zaman bütün engellerin kalktığını ve dünyada en güzel zenginliğin sıhhat ve birbirimizin anlamamız olduğunu, şurada sizler huzurunda da kanıtlamış oluyoruz. Bu güzel arkadaşlarımız voleybolda, sporda her türlü engeli yenerek bizlere insanoğlunun azmini ve bu azim karşısında istek ve arzunun her türlü başarıyı getirdiğini kanıtlayan örnekleri burada ve kendilerini gerçekten hem özlemiştim. Hem sorunlarını daha önce dinlemiştim. Bizde borsa olarak, şahsım olarak her zaman maddi, manevi işitme engelli kardeşlerimizin yanında olduk. Kendilerine hoşgeldin diyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Diller Sustu, Kulaklar Duymadı Ama Sadece Yürekler Konuştu..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet