Skip Navigation Links

Bizim için herkes eşit olacak

Halil Demir sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Bizim için herkes eşit olacak

Politika   A+a-

ak parti Hatay milletvekili aday adayı Halil Demir:

“Allah nasip ederse milletvekili olduğumuzda ben değil biz anlayışımızla sorunlara çare bulacağız”

 ak parti Hatay milletvekili aday adayı Halil Demir İskenderun’da yer alan bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

sırasıyla İskenderun eğitim-bir-sen sendikası yönetim kurulu’nu, İskenderun turizm derneği yönetim kurulu başkanı Sabahattin uygun’u ve yükseliş koleji sahibi eğitim kökenli işadamı Nuri Üysen’i makamlarında ziyaret eden ak parti Hatay milletvekili aday adayı Halil Demir, “çıktığımız kutlu yolda Allah nasip ederde partimizin Hatay ilinde belirleyeceği milletvekili aday sıralamasına girersem ve milletvekili olarak tbmm’ne seçilirsem ben değil, biz anlayışı ile görevimi yürüteceğim. dedi.

demir konuşmalarının devamında; bizim anlayışımızda ben değil, biz kavramı öne çıkacak. gerek bölgemizin gerekse ilimiz gelişimi ve değişimi ile ilgili alınacak her kararda, yapılacak her projede önceliğimiz ortak akıl olacak. alınacak her karar ortak akıl sonrası çıkan neticeler ışığında şekillenecek.” dedi.

yaptığı her ziyarette sıcak bir ilgi ile karşılanan ak parti Hatay milletvekili aday adayı Halil Demir, “bizim için herkes eşit olacak, vatandaşlarımızın her türlü sorun ve talepleri ile bire bir ilgilenilip, çözüm bulunması yönündeki gayretlerimizdeki samimiyet her bir vatandaşımıza hissettirilecektir.” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet