Skip Navigation Links

Türkiye Kamu-Sen'den kınama

Türkiye Kamu Sen İskenderun Temsilciliği yapılan açıklamayla İskenderun Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na düzenlenen saldırıyı nefretle kınadı.

Gündem   A+a-

Türkiye Kamu Sen İskenderun Temsilciliği yapılan açıklamayla İskenderun Deniz İkmal Destek Komutanlığı’na düzenlenen saldırıyı nefretle kınadı.
Türkiye Kamu-Sen İskenderun Temsilcisi Ahmet Akça yaptığı açıklamada, saldırıyı Devlet’e meydan okuma olarak nitelendirirken, hükümetin açılım çalışmalarının terörist faaliyetleri yürütenleri şımarttığını söyledi.

Açıklama şöyle :”Bugün İskenderun’da Deniz İkmal Destek Komutanlığında vatani görevlerini yapan Mehmetçiğimize hain bir saldırı düzenlendi. Bu terörist saldırıda 7 vatan evladını şehit verdik. Bu terörist faaliyeti yapan teröristleri lanetliyoruz. İskenderun şehrimizin merkezinde yapılan bu saldırı devlete meydan okumadır. Devleti küçük düşürme, halka korku verme ve ben istersem her yerde eylem yaparım, denilmek istenmektedir.

Özellikle son dönemde siyasi iktidarın da bazı terör faaliyetlerine “açılım” adı verilen politika ile göz yumması bu hainleri şımartmıştır. Dağdaki üç beş çapulcu şehirlerde bulunan ne idüğü belirsiz vatan hainleri büyük Türk Devletini yenebileceklerini mi zannetmektedirler?

Bilakis bu saldırırlar milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamlaştırmaktan, ülkesini ve milletini biraz daha kuvvetle sevmekten öte hiçbir şey yapamaz. Türk Milleti böyle bir zamanda bir olur, kenetlenir ülkesine sahip çıkmanın erdemini bir daha yaşar.

PKK terörünün sözde açılım politikası ile çözülemeyeceği HÜKÜMET yetkililerince kavranması gerekir. Daha ne kadar şehit vermeliyiz ki iktidara sahip olanlar bu düşüncelerinden vazgeçsinler. Dün Habur sınır kapımızda Türkiye Cumhuriyeti Devletine meydan okuyanlar bugün İskenderun’da Türkiye Cumhuriyeti Devletine meydan okumuşlardır. Siyasi irade güvenlik güçlerimize terörle mücadelesinde tüm desteği sonuna kadar vermeli, açılım denilen ayrıştırma politikasından vazgeçmelidir.

İskenderun’da vatani görevlerini yaparken şehit düşen 7 vatan evladımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz. Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun.

Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet