Skip Navigation Links

Amanos Dağlarında Kaybolan Çoban Operasyonu

Payas'da hayvanları otlatmak için evden ayrılan 13 yaşındaki çocuktan 4 gündür kayıp.

Amanos Dağlarında Kaybolan Çoban OperasyonuFoto
Galeri

Payas   A+a-

Edinilen bilgiye göre, Payas ilçesine bağlı Karbeyaz Mahallesi Karafakıllı Yaylası'nda ikamet eden 13 yaşındaki çoban Yasin Erdem, pazar günü büyükbaş hayvanları otlatmak için evlerinden ayrıldı.
Erdem'in geri dönmemesi üzerine yine çobanlık yapan baba Mustafa Erdem tarafından jandarmaya bilgi verildi. Pazartesi günü sabah saatlerinden bu yana bölgede arama yapan jandarma ve AFAD ekipleri Erdem ile ineklerin izine rastlamadı. Amanos Dağı eteklerinde bulunan yaylada vatandaşlar tarafından da aranan Erdem'in hayvanları sürdüğü sopası ise bir çayda bulundu.
Oğlunun hayatından endişe duyduğunu ifade eden baba Mustafa Erdem, "Oğlum her gün mahalledeki büyükbaş hayvanları alarak Amanos Dağları'nın eteklerindeki bu bölgeye hayvan otlatmaya götürürdü. Ancak önceki günden bu yana kendisinden haber alamadık. En sonunda jandarmaya haber verdik. Şu anda arıyorlar, hayatından endişe etmeye başladık. Oğlumuz bu bölgeyi avucunun içi gibi iyi bilir. Yolunu kaybedeceğini zannetmiyoruz. İnşallah sağ salim bulunur" dedi.
Bölgede şiddetli yağış olması nedeniyle bölgede yapılan aramanın sağlıklı yürütülemediği belirtildi.

Amanos Dağlarında Kaybolan Çoban Operasyonu foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet