Skip Navigation Links

Amacımız etkili ve kalıcı hizmet

Başkan Savaş çalışmalarında dur durak bilmiyor

Amacımız etkili ve kalıcı hizmet

Gündem   A+a-

Kırıkhan ilçesinde yoğun bir program yürüten Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Sivil Toplum Kuruluşları(STK), mahalle sakinleri ve muhtarlar biraraya gelerek istişarelerde bulundu.

Yürüttüğü çalışma kapsamında Başkan Savaş, Kırıkhan Hurdacılar Derneği, Kırıkhan Muhtarlar Derneği, Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi ile sırasıyla Saylak, Ceylanlı ve Aydınlı mahalle sakinleri ve muhtarlarıyla biraraya gelerek sorunlara çözüm yolları aradı.  

Kırıkhan’da STK'lar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiği toplantılarda konuşma yapan Başkan Savaş, özellikle son yağışlar sonucunda bozulan yollarda en kısa süre içerisinde bakım ve onarım çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Hatay genelindeki tüm mahallelerin eksiklerini tamamlayacaklarını ve sıkıntılarına kalıcı çözümler getireceklerini söyleyen Başkan Savaş, Altyapı ile yol çalışmaları gibi temel ihtiyaçları etkili ve kalıcı bir şekilde çözmek istediklerini bu anlamda il genelinde kanalizasyon, sıhhi su ve yol ihtiyacı bakımından eksikleri olan mahalle bırakmama hedefiyle çalıştıklarını vurguladı.

Hatay'a Uygun Ulaşım Ağı

Hatay’ın ulaşım ağıyla ilgili olarak herkesin düşüncesini ifade ederek katkı sunduğu Ulaşım Çalıştayı’nı işaret eden Başkan Savaş, çalıştayda sektörde faal olarak çalışan esnafın ve kooperatiflerin görüşleri doğrultusunda Hatay’a en uygun ulaşım ağını tesis edeceklerini ifade etti.

Başkan Savaş'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden STK temsilcileri ve mahalle sakinleri, Başkan Savaş’ın Kırıkhan’a güzel hizmetler sunarak esnafı ve halkı kalkındıracak hamleler yapacağına inandıklarını dile getirdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet