Skip Navigation Links

Mert Ekenel’in Hedefi Dünya Yıldızı Olmak

Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi doğumlu olan yıldız futbolcu 18 yaşındaki Mert Ekenel, Eskişehirspor U 21 takımında başarıdan başarıya koşuyo

Mert Ekenel’in Hedefi Dünya Yıldızı Olmak

Spor   A+a-

Ve gelecekte Türkiye’nin konuştuğu isim olmak istiyor.

Hedeflerine koşarken çok çalışan, hocalarının sözünden çıkmayan, Eskişehirspor yönetimi ve teknik heyetin kendilerine sunduğu tüm hizmetlerin karşılığını fazlasıyla vermek için çalıştığını söyleyen Mert Ekenel, ilkokul yıllarında pilot olmak isterken, bugün yeşil sahalarda top koşturan bir yıldız futbolcu adayı olduğunu anlatıyor.

Baba ocağı Arsuz  Gözcüler’e ziyarete gelen Mert Ekenel, Eskişehirspor’un tam bir futbolcu fabrikası olduğunu belirtirken, Türk futboluna onlarca yıldız kazandıracak kapasitede olduğunu ve kendilerine tesislerde sunulan tüm imkanların sonuna kadar hakkını vermek gayretlerine dikkat çekiyor.

Hedefinin Hatay’ın ve Arsuz’un gururu Selçuk İnan gibi Türkiye ve Dünya çapında bir yıldız olmak olduğunu belirten Ekenel, “çok çalışmak, azmetmek ve kararlı olmak bu hedefe ulaşmam için yeterli” diyor ve ekliyor, “Annem, babam, amcalarım ve kısacası tüm ailem bana inandı ve sürekli beni motive ettiler. Hocalarım beni beğendiler ve bana güvendiler. Bu inanç ve güveni boşa çıkarmayacağım. Eskişehirspor’un başkan, yönetici ve teknik heyetinin bana güvenini boşa çıkarmayacağım ve bir gün Arsuz’a baba ocağım Gözcüler’e Türkiye ve Dünya çapında bir yıldız futbolcu olarak dönmek istiyorum” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet